Must

«Αφήστε εμάς να καθαρίσουμε για εσάς»

Η καθαριότητα έλεγαν οι παππούδες μας είναι η μισή αρχοντιά. Το γραφείο μας και γενικότερα ο επαγγελματικός μας χώρος είναι το μέρος που περνάμε πολύ χρόνο στη ζωή μας. Για να νιώθουμε περισσότερη ευεξία θα θέλαμε να είναι τακτοποιημένος και καθαρός. Ο χώρος που είναι καθαρός και τακτοποιημένος δίνει την αίσθηση της οργάνωσης και της προόδου, προδιαθέτει θετικά τους επισκέπτες ή τους πελάτες και ανεβάζει το ηθικό των υπαλλήλων.

Οι εργαζόμενοι που είναι χαρούμενοι στην δουλειά τους έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις, καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους τους και είναι πολύ πιο περήφανοι για όσα καταφέρνουν. Ο λόγος είναι απλός. Όταν είσαι χαρούμενος στην δουλειά σου αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και περισσότερη ενέργεια σε αυτήν, με αποτέλεσμα να είσαι πιο παραγωγικός!







Λόγω της φύσης του επαγγελματικού χώρου ως κοινόχρηστου, τα μικρόβια είναι πιο εύκολο να εξαπλωθούν από τα αντικείμενα ή μέσω της ανθρώπινης επαφής. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας απλός καθαρισμός που εφαρμόζεται σε οικιακούς χώρους δεν αρκεί και χρειάζεται μια πιο επαγγελματική προσέγγιση από συνεργείο καθαρισμού.

Ένας πλήρης και βαθύς καθαρισμός γραφείου καλό θα ήταν να ξεκινάει από τα ψηλά σημεία, δηλαδή με το ξεσκόνισμα αντικειμένων, όπως ανεμιστήρες, σωληνώσεις, εξαερισμοί, πίνακες, κ.α. και να τελειώνει με τις επιφάνειες που βρίσκονται σε χαμηλότερα μέρη, όπως με τον καθαρισμό του πατώματος.

Στη συνέχεια, πρέπει να καθαρίζονται σημεία που έρχονται οι περισσότεροι άνθρωποι σε επαφή και οριζόντιες επιφάνειες, όπως τραπέζια και γραφεία. Στα σημεία αυτά, είναι χρήσιμο να εφαρμόζονται ήπια αντισηπτικά και απολυμαντικά υγρά καθαρισμού. Οι χώροι αυτοί χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και μεθοδικής προσέγγισης.







Οι τουαλέτες είναι ο επόμενος χώρος που απαιτείται βαθύς και σχολαστικός καθαρισμός. Ο κατάλληλος, λοιπόν, καθαρισμός των WC είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία των εργαζομένων. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συνθήκες υγιεινής και να τις τηρούμε σε όλους τους χώρους, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους πιο πολυσύχναστους. Όσοι δουλεύουν σε χώρους με κοινόχρηστα μπάνια μπορούν να καταλάβουν πόσο τρομακτικός μπορεί να γίνει ο καθαρισμός τους ειδικά σε περιόδους όπου οι πελάτες είναι περισσότεροι.

Πολλά γραφεία διαθέτουν κουζίνες και χώρους που οι εργαζόμενοι τρώνε ή ετοιμάζουν το φαγητό τους. Ο καθαρισμός της κουζίνας είναι πολύ σημαντικός, καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά με την υγεία. Εκεί που βασιλεύει και κυριαρχεί η καθαριότητα, εκεί υπάρχει και υγεία. Τα μικρόβια ζουν και πολλαπλασιάζονται στους χώρους που υπάρχουν ρύποι κάθε μορφής. Μέρη στα οποία απορρίπτουμε υπολείμματα φαγητού, μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.

Όσο συχνά κι αν κάνουμε απολύμανση στο σπίτι μας, ή στον χώρο που εργαζόμαστε, πάντα θα υπάρχουν απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σημεία, τα οποία παραμελούμε, με αποτέλεσμα να γίνονται εστίες μόλυνσης. Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στον χώρο της κουζίνας. Γι’ αυτό το λόγο, η παρουσία και η σωστή χρήση αντισηπτικού τόσο στους χώρους όσο και στα αντικείμενα, επιβάλλεται.

Στην εταιρεία HQP FACILITY SERVICES θέτουμε ως βασικό μας μέλημα την υγιεινή και τον εμπεριστατωμένο καθαρισμό του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Με αρκετά χρόνια προϋπηρεσία και εμπειρία στον τομέα αυτό, το εξειδικευμένο μας προσωπικό φροντίζει, με σεβασμό και άριστο επαγγελματισμό την απόλυτη περιποίηση του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε.

Με εξειδικευμένους συνεργάτες και τα φιλικά πάντα στο περιβάλλον υλικά μας, εγγυόμαστε άριστη ποιότητα εργασιών και αποτελεσματικές λύσεις. Η εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει απ΄ τους πελάτες μας, μας υποχρεώνει να προσφέρουμε υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος.

Η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES θέλει και μπορεί να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού, απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, καθώς και φροντίδα και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και μη, αναγόμωση πυροσβεστήρων, συντήρηση ανελκυστήρων, κ.α.

Στόχος της εταιρείας HQP FACILITY SERVICES  είναι να προσφέρουμε σε εσάς και τους γύρω σας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον παρέχοντας μελετημένες λύσεις καθαρισμού, προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Καθαρίζουμε με φροντίδα για όλους εσάς!

Related posts

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει

admin

Χρυσή Αυγή: Σαν σήμερα ξεκινά η πολύκροτη δίκη το 2015

admin

Περήφανος για τον Τζολάκη ο πατέρας του – Τον αγκαλιάζει σφιχτά μετά τα πέναλτι

admin

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

admin

Ευρωεκλογές 2024 – Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin