Fashion

Αυτό είναι το It dress του φετινού καλοκαιριού σύμφωνα με το TikTok. 7 παρόμοια σχέδια για να φορέσεις Α Μ Ε Σ Α την τάση

Δεν έχω χειρότερο από το να κυκλοφορώ στον δρόμο φορώντας το φόρεμα που αγόρασα μόλις χθες και να συνειδητοποιώ πως το φορούν άλλες 10 γυναίκες γύρω μου. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που δεν αγαπώ ιδιαίτερα τις τάσεις, όπως πολλάκις έχω αναφέρει σε άρθρα μου. Τις περισσότερες φορές και οι περισσότερες από εμάς – με φωτεινές εξαιρέσεις πάντα – τις υιοθετούμε άκριτα, τις προσθέτουμε ατσούμπαλα, όπως όπως, στο στυλ μας με αποτέλεσμα να μοιάζουμε με φωτοτυπίες. Σε αυτό βέβαια βάζουν το χεράκι τους και τα μεγάλα fast fashion brand.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Καθώς όμως μου είναι αδύνατο να σταματήσω να ψωνίζω από τέτοιου είδους labels, αποφάσισα να αγνοήσω το πόσες φορούν αυτά που φοράω και εγώ και να προσπαθήσω να κάνω την διαφορά με το styling. Άλλωστε όλο το παιχνίδι εκεί κρύβεται: στο πώς δηλαδή θα συνδυάσεις ένα κομμάτι ώστε να το απογειώσεις. Έτσι και αλλιώς δεν είναι και πολύ εύκολο να αντισταθείς στα κομμάτια που γίνονται viral μέσα σε μια νύχτα, έτσι δεν είναι; Όταν ξέρεις πως κάτι είναι παγκοσμίως ελκυστικό, το θέλεις και εσύ στην ντουλάπα σου.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με το παρακάτω σατέν φόρεμα από το Zara. Όταν το αντίκρυσα πρώτη φορά στο online shop του brand δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ακόμα ένα ροζ φόρεμα με ανοίγματα, είπα. Έπειτα όμως άρχισε να αποκτά μεγάλη δύναμη. Το έβλεπα παντού φορεμένο. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες είχε συγκεντρώσει περίπου 200 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Μίντι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, Zara.

Κάπως έτσι, σχεδόν από το τίποτα, δημιουργήθηκε μια τάση που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το φετινό καλοκαίρι. Και αυτή είναι η τάση των ροζ slip dresses. Αν θέλεις η γκαρνταρόμπα σου να είναι ενημερωμένη πριν μπει και επίσημα το καλοκαίρι, χρειάζεσαι ένα τέτοιο φόρεμα. Για αυτό συγκέντρωσα παρακάτω 7 (παρόμοια με το δικό μου) σατέν φορέματα σε ροζ αποχρώσεις, προκειμένου να σου δώσω την έμπνευση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε μια τέτοια αγορά.

7 σατέν φορέματα γιατί ένα ροζ φόρεμα είναι must φέτος:

Φόρεμα σατέν με λεπτομέρεια στην πλάτη, Mango.

Φόρεμα με ριχτή στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές τιράντες, Zara.

Slip dress Serita, L’Agence.

Σατέν φόρεμα, Omnes.

Σατέν φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Sleeping with Jacques.

Slip dress με V ντεκολτέ, Raey.

Maxi φόρεμα με βολάν, H&M.

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin