Fashion

Αυτή η υποδειγματική εμφάνιση της Emma Stone μας έπεισε να βάλουμε χρώμα στα πανωφόρια μας

Παρόλο που ο χειμώνας είθισται να είναι αφιερωμένος στις σκουρόχρωμες αποχρώσεις, τα fashion trends των τελευταίων ετών αποδεικνύουν πως η χρωματική παλέτα των λιγότερο φωτεινών ημερών του χρόνου εμπλουτίζεται με ζωηρούς και bold τόνους, χαρίζοντας αέρα ανανέωσης στην ψυχολογία μας ακόμα και την πιο μουντή και κρύα εποχή. Άλλωστε, ένα χρωματιστό για παράδειγμα πανωφόρι είναι ο πιο απλός αλλά και safe τρόπος να απογειώσετε στιλιστικά ένα καθημερινό look, χωρίς καν να καταβάλετε την οποιαδήποτε προσπάθεια.

Σκεφτείτε το αγαπημένο σας άνετο τζιν παντελόνι και το ζεστό μονόχρωμο ζιβάγκο ή πουλόβερ σας , καθώς και τα κλασσικά μαύρα μποτάκια σας, να αποκτούν επιπλέον ενδιαφέρον στο λεπτό, προσθέτοντας απλώς ένα χρωματιστό παλτό, ένα teddy και trench πανωφόρι, μια γούνα, ένα σακάκι. Σαφώς, οι bold αποχρώσεις φαίνεται πως κατέχουν τα πρωτεία και στα βραδινά looks της χειμερινής γκαρνταρόμπας, με το elegant μαύρο να αποκτά νέα ταυτότητα. Και μια που μιλάμε για bright items και μοντέρνες χρωματιστές πινελιές να αναδεύονται μέσα από τις χειμερινές συλλογές, η Emma Stone με το effortless chic προσωπικό της στιλ υιοθέτησε την απόλυτη τάση της φετινής χρονιάς, πείθοντας μας πως ο χειμώνας τελικά θέλει χρώμα.

Η 34χρονη καταξιωμένη σταρ έδωσε το παρόν στην επίσημη προβολή της ταινίας “When You Finish Saving the World” στο Crosby Street Hotel στην καρδιά του Μανχάταν, και παρά την βροχή έδειχνε λαμπερή και σούπερ stylish μέσα στο αέρινο με πιέτες κρεμ φόρεμα της, το οποίο έφερε την υπογραφή του Louis Vuitton.

Διάβασε τη συνέχεια στο -

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin

Double denim: πως να το φορέσεις

admin