Fashion

Αυτή είναι η It τσάντα του καλοκαιριού. Αυτή και μόνο αυτή!

Για να είμαστε ειλικρινής, οποιοδήποτε αξεσουάρ έχει φορεθεί από stars όπως η Zoë Kravitz, η Hailey Bieber, η Miley Cyrus και η Rosie Huntington-Whiteley δεν χρειάζεται περαιτέρω διαπιστευτήρια για να κερδίσει μία θέση στη wish list μας. Αυτή τη σεζόν, αυτό το item είναι η maxi shopping τσάντα Icare από τον οίκο Saint Laurent, η οποία έχει επίσης εντοπιστεί, όχι και τόσο τυχαία, στα χέρια και της Laura Harrier και της Gracie Abrams.

τσάντα

Η τσάντα είναι πράγματι αρκετά μεγάλη και ευρύχωρη, ιδανική για όλους τους συνήθεις ύποπτους που θέλουν να κουβαλάνε έναν τόνο πράγματα κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι. Το ντεμπούτο της, ευτυχώς, συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε περισσότερο, καθώς αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτεί την πρώτη σεζόν όπου οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βγουν ξανά έξω. Πηγαίνουν ξανά στο γραφείο, στο γυμναστήριο σε πάρτυ, ταξίδια και βόλτες και για να το κάνουν αυτό άνετα και αποτελεσματικά πρέπει να έχουν μία τσάντα που αφενός να τα χωράει όλα και αφετέρου να είναι κομψή και ικανή να σταθεί σε κάθεμια από αυτές τις περιστάσεις. Ε, αυτή είναι η Icare, στην οποία τόσο εμείς όσο και τόσες και τόσες stars σας προτείνουμε να επενδύσετε ανεπιφύλακτα!

τσάντα
τσάντα

Είναι κατασκευασμένοη στην Ιταλία από καπιτονέ δέρμα αρνιού και μπορεί να φορεθεί με τα πλαϊνά ανοιχτά ή κλειστά για ένα πιο κωνικό look. Φυσικά, πρωταγωνιστής του σόου δεν είναι άλλος από το εμβληματικό λογο YSL στην μπροστινή της πλευρά. Η τσάντα διαθέτει μεταλικά στοιχεία σε μπρονζέ τόνους, κλείσιμο στο κέντρο, μία κύρια θήκη και μία αφαιρούμενη θήκη με φερμουάρ. Το καλύτερο κομμάτι; Είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά σε καταστήματα και στο YSL.com. Πρόλαβε να την κάνεις δική σου πριν γίνει sold out και ευχαρίστησε μας αργότερα!

τσάντα

Ακολουθήστε το - στο

Google News

και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Related posts

Πώς θα εντάξεις το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σου

admin

Η Bella Hadid φόρεσε το παλτό από Mango με το οποίο θα βγάλεις όλη την άνοιξη

admin

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Callista είναι μία ωδή στην ανθισμένη κομψότητα

admin

Ντύσιμο για Βάπτιση: Ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτήν την άνοιξη-καλοκαίρι

admin

Moodboard Inspo: 14 casual chic looks για το τριήμερο που διανύουμε

admin

5 Πουκάμισα Mango που αξίζει να αγοράσεις φέτος την Άνοιξη

admin

Καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες ΚΕΜ 2024

admin

6 Ρούχα Zara για να χτίσεις το απόλυτο Παριζιάνικο στυλ!

admin

6 Πράγματα που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου αν είσαι 30+

admin

4 Ανοιξιάτικα outfits με τζιν παντελόνι για κάθε μέρα

admin

Τι να φορέσω σε γάμο αυτήν την άνοιξη; 5 προτάσεις για μοναδικές εμφανίσεις

admin

Τα 5 βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin