Must

Αν δεν κάνει το εμβόλιο, πετάξτε το. Ξεσπούν ο σύζυγος και η αδελφή της 44χρονης

Αν δεν κάνει το εμβόλιο, πετάξτε το. Ξεσπούν ο σύζυγος και η αδελφή της 44χρονης

«Κανείς από τους αρμόδιους δεν επικοινώνησε μαζί μας. Η κοπέλα πήγε και άλλαξε το εμβόλιο για να γίνει καλά μια ώρα αρχύτερα…».

Ο Κώστας Γκουγκουλιάνης, σύζυγος της 44χρονης που πέθανε ύστερα από τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, για το θέμα.


Ο κ. Γκουγκουλιάνης εξαπολύει δριμύ κατηγορώ και ζητά απαντήσεις και αλήθειες.


«Το κάνω για να μην φύγει άλλη κοπέλα σαν τη δικιά μου και για τα παιδιά μου» λέει ο κ. Γκουγκουλιάνης.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε με ειρωνικό τόνο στην Μαρία Θεοδωρίδου, καθηγήτρια παιδιατρικής και πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, που απάντησε σχετικά με το περιστατικό θανάτου της 44χρονης: «Απορώ γιατί πήγαμε για νεκροψία και δεν ρωτήσαμε την κυρία Θεοδωρίδου. Η νεκροψία έδειξε ότι η Μαρθούλα έφυγε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.


Τι έπρεπε να πει η ιατροδικαστική αν πέθανε από το εμβόλιο; Αν δεν βάζαμε ιατροδικαστή και δικηγόρο θα μπορούσαμε να πάμε παρακάτω για να δούμε αν πήγε από το εμβόλιο; Εγώ ποιον να ρωτήσω. Πριν λίγο καιρό είχε κάνει και γενικές εξετάσεις και ήταν όλες καθαρές. Μας είπαν ότι στις 13 Απριλίου είχε κάνει επέμβαση κι εμείς 13 Απριλίου κάναμε μαθήματα διαδικτυακά με τα παιδιά. Μας πήραν από το νεκροτομείο και μας ρωτούσαν αν είχε πάθει έμφραγμα παλιότερα. Αν είχατε πάθει εσείς έμφραγμα, θα πηγαίνατε να κάνετε το εμβόλιο;


Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κοπέλα έφυγε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και κράτησαν ορισμένα όργανά της για να κάνουν τοξικολογικές και να δουν τι έχει συμβεί. Το μόνο που θέλω είναι να μάθουμε γρήγορα τι έγινε και να προφυλαχθεί ο κόσμος. Αυτό θέλω να προφυλάξω τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε αρνητής, ούτε ήρθα από το διάστημα, καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν δεν είναι καλό να γίνεται αυτό το εμβόλιο, να μην γίνεται, υπάρχουν κι άλλα εμβόλια».


Ο κ. Γκουγκουλιάνης είπε ακόμη ότι «κανείς από τους αρμόδιους δεν επικοινώνησε μαζί μας. Η κοπέλα πήγε και άλλαξε το εμβόλιο για να γίνει καλά μια ώρα αρχύτερα».


«Αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει. Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε»; διερωτήθηκε.

Η αδελφή της Μάρθας, της νέας γυναίκας που κατέληξε, η Αναστασία, με πόνο ψυχής, μη μπορώντας να καταλάβει ακόμη τι έγινε, τόνισε και σήμερα πως: “Δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό, η Μαρθούλα μου ήταν μια γυναίκα γεμάτη ζωή. Είχε πολλά χρόνια μπροστά της δεν μπορεί την μια μέρα να κάνει το εμβόλιο και την άλλη να φεύγει από τη ζωή. Αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο θα ήταν κοντά στα παιδάκια της και στον σύζυγο της”.

Γιαμαρέλλου: «Οι θρομβώσεις στον εμβολιασμό είναι σπάνιες – 4 περιστατικά στο 1 εκατομμύριο»
Για την ανάγκη χρήσης της μάσκας μέχρι να επιτευχθεί η λεγόμενη ανοσία της αγέλης από τους εμβολιασμούς μίλησε η καθηγήτρια παθολογίας-λοιμωξιολογίας, Ελένη Γιαμαρέλλου.



Αναφορικά με την 44χρονη από την Θεσσαλονίκη που έχασε τη ζωή της, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, η κυρία Γιαμαρέλλου, έκανε λόγο ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται νεκροτομή. Θα δούμε τι υποκείμενο μπορεί να είχε αυτό το κορίτσι και τι έφταιξε. Μπορεί να είχε κάτι αλλά να μην το ήξερε γιατί είναι νέο παιδί».


«Όλοι, φοβούνται το σύνδρομο με τις θρομβώσεις, το οποίο είναι σπάνιο. Στο ένα εκατομμύριο εμβολιασμένους, οι τέσσερις παθαίνουν θρομβώσεις. Τα κορίτσια που παίρνουν αντισυλληπτικά, στο ένα εκατομμύριο οι 1.000 παθαίνουν θρομβώσεις. Οι καπνιστές, οι 1.300 στο εκατομμύριο. Οι 170.000 στο εκατομμύριο που κόλλησαν covid παθαίνουν θρομβώσεις» επισήμανε.

- : logospellas.gr

Related posts

Γενοκτονία των Αρμενίων: Το φρικιαστικό έγκλημα της συστηματικής εξόντωσης ενός ολόκληρου λαού

admin

Υποκλίθηκαν όλοι: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκóρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσouμε

admin

Αλφαβητάριο, το βιβλίο για τα «πρωτάκια» που άντεξε στο χρόνο και μεγάλωσε γενιές Ελλήνων

admin

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών

admin

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Περιμένω την πρόταση και το μονόπετρο για τον γάμο»

admin

Φλωρέττα: Η μηχανή που άφησε εποχή στην Ελλάδα του 1960

admin

Με συναυλία του Γιώργου Νταλάρα ολοκληρώθηκε το μαθητικό συνέδριο για τον Ρίτσο στην Κωνσταντινούπολη

admin

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Στα social media με λένε πόρvη, φασiστρια, δολοφόvo»

admin

Ντέμης Χασάμπης: Ο ελληνοκύπριος «σούπερ ήρωας» της τεχνητής νοημοσύνης που φτιάχνει μηχανές πιο έξυπνες από τον άνθρωπο

admin

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin