LifeStyle

Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις για την Όλγα Τρέμη: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι είχε σχέση με την Όλγα Τρέμη όταν ήταν φοιτητές.

Το πρωί της Τετάρτης για τα όσα είπε ρωτήθηκε πως και αναφέρθηκε στα προσωπικά του κάτι το οποίο αποφεύγει, και εξήγησε πως τα εξομολογήθηκε επειδή νόμιζε πως η συνέντευξη είχε τελειώσει και μιλούσαν πλέον off the record, κάτι που όμως δεν ίσχυε.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που - είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω…», είπε αρχικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε τον διέκοψε και σχολίασε: «Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

«Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας, επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα, ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη.

Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις» είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Η Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρει με την αδερφή της και η ομοιότητα τους είναι εντυπωσιακή

admin

Οι αδελφές της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα και Μαργαρίτα, σε σπάνια εμφάνιση

admin

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται – Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

admin

«Είμαι λίγο ελεύθερος και πιο ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά», λέει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης

admin

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σέξι εμφάνισή της σε πασαρέλα – Δείτε το βίντεο

admin

Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Οι κόρες τους ποζάρουν με ροζ μαγιό

admin

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη – Ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

admin

Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε αν έχει κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

admin

Το αγόρι της φωτογραφίας είναι πρώην παίκτης του «Survivor» – Μπορείς να τον αναγνωρίσεις;

admin

Μαρία Iορδάνοβα και Μαρίνα Μπομπέτσι μιλούν για το viral «Scorpios» – Τι λένε για τη σχέση τους

admin

Η Σοφία Αρβανίτη περίγραψε συγκινημένη πως ο αδερφός της βοήθησε ανθρώπους στη φωτιά στο Μάτι

admin

Θ. Ρωμανίδης: Ο Μ. Σεφερλής στάθηκε δίπλα στον Γ. Καπετάνιο τότε που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη

admin