Must

Αμετανόητος ο παιδόφιλος δάσκαλος: Τα κορίτσια με προσέγγισαν. Ήθελα να τις διαπαιδαγωγήσω

Αμετανόητος ο παιδόφιλος δάσκαλος: Τα κορίτσια με προσέγγισαν. Ήθελα να τις διαπαιδαγωγήσω

Σοκάρει ένας από τους διαλόγους που είχε ο δάσκαλος από παραλιακό δήμο της Αττικής, με τις μαθήτριές του.

Αμετανόητος ο δάσκαλος: Έστελνε μηνύματα το τελευταίο δεκαήμερο

Ο 48χρονος κατ’ όνομα εκπαιδευτικός είχε φροντίσει να προσεγγίσει τις μικρές μαθήτριες. Ο ίδιος είχε τα κινητά τους και έστελνε μηνύματα που προκαλούν πραγματικά αηδία.

«Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε σχέση. Μου αρέσεις πάρα πολύ», ήταν το μήνυμα που έστειλε. Και η απάντηση δεν τον πτόησε: «Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι». Η απάντηση που έδωσε; «Αλήθεια λέω θα ήμασταν μαζί».

Στην κατάθεσή του ο εκπαιδευτικός ανέφερε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Έλεγε επίσης πως πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα. «Τα κορίτσια με προσέγγισαν. Μια από αυτές ήθελε να δείχνει μεγαλύτερη», είπε δείχνοντας ότι είναι πραγματικά αμετανόητος. Τα μηνύματα σύμφωνα με πληροφορίες τα έστελνε εδώ και 10 ημέρες.

Αμετανόητος ο δάσκαλος: Βαρύ το κλίμα στο σχολείο

Το κλίμα σήμερα το πρωί στο σχολείο ήταν ιδιαίτερα βαρύ με εκπαιδευτικούς και γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα εξελίσσονται, με τους ίδιους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις με τις καταγγελίες σε βάρος του δασκάλου των παιδιών τους.

«Ο δάσκαλος που κατηγορείται είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ούτε είχε δώσει δικαιώματα» λέει στο newsit.gr η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι γονείς που έχουν κάνει τις καταγγελίες, καθώς στο σύλλογο δεν έχει αναφερθεί το περιστατικό. Περιμένουμε τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης για να δούμε τι θα αποφανθεί ο ανακριτής».

Οι γονείς κατέφυγαν σε Α.Τ.  για τα μηνύματα του δασκάλου

Ο 48χρονος εκπαιδευτικός που σήμερα οδηγείται ενώπιον εισαγγελέα, είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και εργάζονταν στο σχολείο για αρκετό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές, ο δάσκαλος ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να στέλνει τα αρρωστημένα μηνύματα του στις τρεις μαθήτριες, πιστεύοντας ότι αυτά δεν θα διαρρεύσουν στους γονείς τους.

Έγινε όμως το ακριβώς αντίθετο. Τα μηνύματα έγιναν αντιληπτά από τους γονείς οι όποιοι κατέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Τελικά την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη του εκπαιδευτικού ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Σε βάρος του δασκάλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα, διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δραστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Μαρίνος Αλειφέρης – Θανάσης Γερασιμίδης

Related posts

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Τον σκóτωσε με μωρομάντηλα και φωτογράφιζε: Nεκρός 3χρоνος από τα χέρια της μητριάς του – Σε σоκ οι γоνείς

admin

Ζευγάρι όρμησε σε φλεγόμενο παιδικό σταθμό και έσωσε 20 μωράκια

admin

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδάκια που έμειναν ορφανά. Έχουμε πολλά ορφανά, νεογέννητα, παιδάκια»

admin

Γιάννης Φέρτης: Συγκινεί το «αντίο» της Τάνιας Τσανακλίδου – «Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα»

admin

Συγκıνεί η Μιμή Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν ο πυγμαλίωνάς μου» Εμφανώς συγκινημ

admin

Οι μεγάλοι έρωτες του Γιάννη Φέρτη με Καλογεροπούλου, Ντενίση, Τσανακλίδου και Ψάλτη

admin

Γιαγιά και Παππούς στάθηκαν να καμαρώσουν τον εγγονό τους που υπηρετεί ως εύζωνας

admin

Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στερıώνω με κανέναν άνθρωπο, θα μείνω με τα γατıά»

admin