Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η Αμάντα Μπάινς. Η 36χρονη ηθοποιός κάλεσε μόνη της τις Αρχές καθώς περπατούσε γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, αυτόπτης μάρτυρας είπε στο TMZ ότι η Αμάντα Μπάινς σταμάτησε το αυτοκίνητό του την Κυριακή χωρίς να φορά ρούχα και του είπε ότι είχε ψυχωτικό επεισόδιο, ενώ κάλεσε η ίδια την Αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου ένας εμπειρογνώμονας ψυχικής υγείας διαπίστωσε ότι έπρεπε να παραμείνει υπό τη φροντίδα ψυχιατρικής κλινικής.

Σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ στα ξένα μέσα η Αμάντα Μπάινς θα λάβει για καιρό ψυχιατρική φροντίδα. Πηγές κοντά στην ηθοποιό πιστεύουν ότι μπορεί να ζούσε στους δρόμους για αρκετές ημέρες και ότι το αυτοκίνητό της ρυμουλκήθηκε στις 15 Μαρτίου στο Long Beach, περίπου 40 μίλια από το σπίτι της.

Οι πηγές πιστεύουν ότι η Amanda έκανε πεζοπορία ή πήρε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθεί. Κάποια στιγμή, η Αμάντα φέρεται να πήρε μια βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς από έναν άγνωστο, αλλά ζήτησε να επιστρέψει στο Χόλιγουντ.

Αναφέρεται ακόμα ότι η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση, αλλά πιθανότατα να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα σε νοσηλεία προτού να πάρει εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή οι γονείς της δεν σκέφτονται να μπει και πάρει σε νέο καθεστώς επιτήρησης, έναν χρόνο περίπου μετά τον τερματισμό της κηδεμονίας της.

Η νεαρή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν μόλις 7 ετών και στην εφηβεία της ήταν ήδη σταρ. Από το 2013 μπήκε σε καθεστώς κηδεμονίας από τους γονείς της έπειτα από ανησυχία για τη συμπεριφορά της και χρήση ουσιών. Αργότερα διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και στο παρελθόν έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι σε ψυχιατρική κλινική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-