Η Έλενα Παπαρίζου άμεση και ειλικρινής μίλησε για τη στήριξη που είχε από το περιβάλλον του σχολείου από τα 13 της χρόνια, αλλά και για το θέμα της σεξουαλικότητας. Στην κουβέντα που έκανε με τον Τάσο Μπιμπισίδη στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 η τραγουδίστρια διηγήθηκε προσωπικές στιγμές από τη ζωή της.

«Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Οι ψυχοθεραπείες μόνο καλό μου έκαναν. Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη το κατάλαβε η ειδικός που είχαμε στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση. Δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο. Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό θέλω οι φίλοι και οι συνάδελφοι να μου λένε τι κάνω λάθος. Όταν δυσκολεύομαι για τη δουλειά μαζεύω όλη την ομάδα και τους ζητάω στήριξη. Με αυτό τον τρόπο κρατιέμαι κι εγώ πιο ήρεμη» ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»

Στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε: «Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε εμείς τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου. Ήμουν 13, ήταν 17 και καθόταν και μου τα εξηγούσε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-