Must

«Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις κι εσύ μαζί του»

«Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις κι εσύ μαζί του»

Το ημερολόγιο έδειχνε 8 Ιουλίου όταν η μικρή Παναγιώτα παρασύρθηκε από χωματουργικό φορτηγό σε κεντρική λεωφόρο της Νίκαιας επιστρέφοντας από την θάλασσα με την θεία και τη 12χρονη ξαδέρφη της. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τότε ότι ο καστανόξανθος άγγελος με το φωτεινό χαμόγελο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 7 ετών.







Ανήμερα των γενεθλίων της μονάκριβης κορούλας του, ο μπαμπάς της Νίκος Παπαθωμάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR όπου μίλησε εκ βαθέων για το πόσο του έχει στοιχίσει ο χαμός της Παναγιώτας. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το κοριτσάκι του έχει χαθεί και πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Καταρρακωμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς ο χαμός του παιδιού του δεν αναπληρώνεται με τίποτα, μίλησε για τη μοιραία μέρα αλλά και για το άσχημο προαίσθημα που είχε την προηγούμενη μέρα από το συμβάν. Αποκάλυψε ότι μαζί της η 7χρονη Παναγιώτα “πήρε” και το αγέννητο αδερφάκι της καθώς η μαμά της ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους αλλά δυστυχώς απέβαλλε μετά τα όσα συνέβησαν.

Ο μπαμπάς της 7χρονης Παναγιώτας: «Με το φευγιό της σταμάτησε η ζωή μου»

«Από εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Τώρα είναι μόνο σκοτάδι. Eίμαι νεκροθάφτης ψυχών. Έχω όλους τους πόνους μέσα μου. Αυτό το παιδί το περίμενα 14 χρόνια. Με το που ήρθε αυτό το πλάσμα στη ζωή αναστηθήκαμε» ανέφερε στην συνέντευξή του.







«Όταν με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου, ούρλιαζε και μου είπε ότι το κορίτσι μας σκοτώθηκε»

Ο πατέρας που έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε περιέγραψε τις δραματικές στιγμές, όταν έμαθε ότι το παιδί του ήταν νεκρό: «Όταν με πήρε τηλέφωνο η σύζυγος μου, ούρλιαζε και μου είπε ότι το κορίτσι μας σκοτώθηκε. Δεν ήξερα τι μου λέει και πώς να αντιδράσω. Ανεβαίνω στην Πέτρου Ράλλη, χωρίς να ξέρω πού έχει γίνει το συμβάν. Στο ύψος του Κρατικού, βλέπω ένα ασθενοφόρο και λέω ότι το παιδί μου είναι μέσα. Παίρνω την σύζυγο και πάμε στο συμβάν. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που τους έβλεπα να κλαίνε και πέσανε πάνω μου. Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί μου είναι νεκρό» δήλωσε.

«Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις κι εσύ μαζί του»

«Είχα κακό προαίσθημα το βράδυ», λέει μπαμπάς της 7χρονης Παναγιώτας:

Ο χαροκαμένος πατέρας της μικρής Παναγιώτης αναφέρει ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ένα κακό προαίσθημα, μια διαίσθηση ότι κάτι κακό θα συμβεί: «Η διαίσθηση του πατέρα. Είχα βάρος μέσα μου. Ένιωθα μέσα μου κάτι κακό.

Προσπαθούσα να πείσω τη σύζυγό μου να μην πάει. Πήγε και ψώνισε μαγιό, παντοφλίτσες και δεν ήμουν χαρούμενος. Το βράδυ ήμασταν στο μπαλκόνι και μου λέει: «Μπαμπά, μου λείπει ο θείος μου». Τη φίλησα και δεν πίστευα ότι θα τη χάσω. Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις και εσύ μαζί» δήλωσε και ευχήθηκε να βρει δικαιοσύνη για τον θάνατο της μικρής του πριγκίπισσας.

«Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις κι εσύ μαζί του»

«Εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει να βρω δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Εδώ υπάρχουν ευθύνες. Έχω μέσα μου πολύ θυμό, πολλή οργή. Ο οδηγός πρέπει να πει συγγνώμη στο παιδί μου που του στέρησε το μέλλον της» κατέληξε ο πατέρας.

- : -







Related posts

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η σεξουαλικn διαφοροποίηση είναι φυσιολογικn»

admin

Θέμις Μπαζάκα: «Να κάνουν στο σχολείο σεξουαλικn εκπαίδευση»

admin

Καθαρά Δευτέρα: Τα «μυστικά» για να πετάξει εύκολα ο Χαρταετός

admin

Άρης Σερβετάλης: «Δρόμος δίχως Θεό δεν αντέχεται»

admin

Υπέροχος μπαμπάς χόρεψε μπαλέτο στην σκηνή για να βοηθήσει την ντροπαλή κόρη του

admin

Γιαγιά 103 ετών οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια

admin

Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να μείνω αvάπηρη από ιατρικό λάθος»

admin

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω αλλεpγία στους φτωχοúς»

admin

30χρονος Άγγελος: «Γεννήθηκα κορίτσι αλλά πάντα ένιωθα ότι ανήκω σε λάθος σώμα»

admin

Μπέσσυ Αργυράκη: «Από το βίντεο κλιπ από το «Ζάρι» θυμάμαι μόνο τα σουβλάκια»

admin

Αρραβωνιάστnκε με ηλεκτρολóγο ο πρώτος oμoφuλoφιλoς ποδοσφαιριστής

admin

Χίος: Έφυγε από τη ζωή η «γιαγιά Μαριάνθη» των Μεστών σε ηλικία 96 ετών

admin