LifeStyle

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τον μήνα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος που τον χρειάζεστε. Θα προκληθούν δυσκολίες στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία. Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις για το τι θα κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλά αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, όμως δεν θα πρέπει να αναλώνεστε σε όσες διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας όσο και για να βρεθείτε με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να πείτε «τέλος» στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχαν καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσουν να απομακρύνονται από εσάς. Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα, που σας κουράζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα, που είναι αναμενόμενο έπειτα από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούργιες γνωριμίες. Ομως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στον σύντροφό σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και την εκκεντρικότητα που σας χαρακτηρίζει και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές, και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό να υπάρχουν μπερδέματα, όμως το να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιου είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα ποικίλλει, και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως θα μπορέσετε, εάν δεν σας κυριεύσει ο φόβος, να δείτε κατάματα την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά, και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας προσέξτε σε ποιον σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας χωρίς να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με τον σύντροφό σας. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

ΙΧΘΥΣ: Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν δεν θα μπορεί να ανθήσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλά, δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Related posts

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην υποκριτική!

admin

Τα ζώδια Σάββατο 10 Ιουνίου

admin

Καλομοίρα: «Έφυγα για Αμερική στο πικ της καριέρας μου γιατί ένιωθα πως αν συνέχιζα θα έχανα τον εαυτό μου»

admin

Τι κάνει στο Παρίσι η Κλέλια Ανδριολάτου;

admin

Εκθαμβωτική στο εξώφυλλο του COTE Magazine η Μόνικα Μπελούτσι

admin

Η Σοφία και η Μαίρη Κιοσκέρογλου είναι η νέα γενιά στο νησιώτικο τραγούδι

admin

Η Δέσποινα Μοίρου τιμήθηκε στις Κάννες και πλέον έχει στη… συλλογή της 57 τρόπαια!

admin

Η λαμπερή βραδιά των καλλιστείων «Ελληνικά Καλλιστεία» και «Ελληνική Ομορφιά» με την υπογραφή του Νίκου Μπάμπαλη

admin

Νίκος Φλωρινιώτης: «Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα πάλι τον ίδιο πατέρα»

admin

Λυδία Ευαγγελάτου: Με λευκό high neck μίνι φόρεμα σε fashion show

admin

Σεισμός στην Αταλάντη – Αισθητός και στην Αττική

admin

Λουίζα Πυριόχου: Με τον θείο της, Άγγελο Πυριόχο στο θέατρο

admin