Must

Στεφανία Γουλιώτη: «Ο γάμος και το παιδί θεωρούνται επιτυχία στην κοινωνία μας. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν»

Στεφανία Γουλιώτη: «Ο γάμος και το παιδί θεωρούνται επιτυχία στην κοινωνία μας. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” κατά την οποία αναφέρθηκε στη σειρά “Maestro” αλλά και στα κοινωνικά ζητήματα που αναδεικνύονται μέσα από αυτήν.Το ότι χρειάζεται να έρθει μία σειρά σαν το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για να θυμίσει στην ελληνική οικογένεια ότι μπορεί να έχεις ένα ομοφυλόφιλο παιδί και είναι “οκ”, ότι δεν σου επιτρέπεται να σηκώνεις το χέρι σου πάνω στη γυναίκα, ούτε καν να της φωνάζεις, να θυμίσει πράγματα αυτονόητα, είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας. Νομίζω ότι δεν τους αξίζει ο χαρακτηρισμός “επίκαιρα”” δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη πάνω σε αυτό.

Περνώντας στο γεγονός ότι δεν τη βλέπουμε συχνά να μιλά για την προσωπική της ζωή, η Στεφανία Γουλιώτη θέλησε να εξηγήσει τη σκέψη της λέγοντας: “Θα εστίαζα στη δυστυχία όχι μόνο της γυναίκας που κακοποιείται -αυτή είναι αυτονόητη- , αλλά εκείνης που είναι δυστυχισμένη μέσα σε έναν γάμο. Να, ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Ο γάμος στην ελληνική κοινωνία και σε όλες τις κοινωνίες είναι συνυφασμένος με μία επιτυχία, το ίδιο συμβαίνει και με την απόκτηση ενός παιδιού. Πάνε και κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε να κάνουν επειδή θεωρείται επιτυχία. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινάει από το να προσπαθήσεις να φτάσεις σε έναν βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τη φωνή της μητέρας μου, “Θα περάσει το τρένο, κάνει παιδί”. Και σιωπηλή να είναι μία μητέρα, μεταφράζει το παιδί, τι θα ήθελε για να ανέβει στα μάτια της. Ακόμα και να έχει πεθάνει, για παράδειγμα ο δικός μου πατέρας έχει φύγει από τη ζωή, σκέφτεσαι ακόμα τι θα τον έκανε υπερήφανο. Είναι τρομερό το τι κάνουμε στους εαυτούς μας“.Related posts

Έκλαψαν κι οι αστυνομικοί: Φρικτός θάνατος για 28χρονο μοντέλο, τεμαχισμένη στο ψυγείο του.. πεθερού της

admin

«Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και είναι όλοι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω»

admin

Νεαρός συνοριοφύλακας έκανε σύμφωνο συμβίωσης με 74χρονη για να γλιτώσει τον Έβρο

admin

Ελληνίδα ρίχνει χυλοπίτα σε Έλληνα άλλα μόλις βλέπει την Lamborghini αλλάζει γνώμη

admin

Δακρύσαμε όλοι από συγκίνηση: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα

admin

Παρασκευή Κουτσαΐδη: H τυφλή μαθήτρια από την Κρήτη που αρίστευσε στις εξετάσεις

admin

Τα Βερβελάκια: Τα τρία παιδιά που έσφαξαν οι Γερμανοί επειδή δεν τους είπαν την κρυψώνα του πατέρα τους

admin

Γαλλία: Απέλασαν γονείς που ξυλοκόπησαν και κούρεψαν την κόρη τους επειδή δεν ήθελαν να παντρευτεί τον καλό της

admin

Έντονα συναισθήματα προκαλεί ένας σκύλος που δεν άφηνε το χέρι του νέου του ιδιοκτήτη

admin

60χρονος μεγιστάνας κάνει μήνυση στην πρώην του, 26χρονο μοντέλο, γιατί του «έφαγε» χρήματα

admin

«Ο νόμος των φυλακών»: Ισοβίτης δολοφόνησε δύο παιδεραστές επειδή έβλεπαν παιδικά προγράμματα

admin

Αθήνα: Πατέρας «ήρωας» έγινε ντετέκτιβ και εντόπισε τον δολοφόνο της κόρης του

admin