Fashion

Στέλιος Κουδουνάρης: Μας υποδέχεται στο πρώτο του signature κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης εγκαινιάζει το πρώτο του φυσικό κατάστημα, το οποίο αποπνέει μια πολύτιμη αίσθηση κίνησης και είναι ιδανικός χώρος για όσους έχουν νοσταλγήσει ένα fashion show και μια ολοκληρωμένη εμπειρία μόδας.

Στέλιος Κουδουνάρης: Μας υποδέχεται στο πρώτο του signature κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

«Παραμένω αισιόδοξος. Όλα μπορούμε να τα χειριστούμε ώστε να δώσουν κάτι καλό στο τέλος. Εγώ άνοιξα τον δικό μου χώρο και το έκανα γιατί πιστεύω ότι η εποχή ευνοεί τους τολμηρούς. Το έκανα με μεγάλη χαρά για να μπορούν όλοι να βιώσουν την εμπειρία της κάθε μου συλλογής. Πρέπει να προχωράμε γιατί τίποτα δεν σταματάει, αλλά παράλληλα δεν πρέπει να μας παίρνει και το ποτάμι», αυτό μας είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης σχολιάζοντας το πώς αντιμετώπισε τους προηγούμενους μήνες, όλο αυτό που έχει συμβεί με την πανδημία και το πώς έχει επηρεάσει την μόδα.

Έτσι, πλέον ο σχεδιαστής μας περιμένει στο πρώτο του φυσικό κατάστημα που φέρει την υπογραφή και την ιδιαίτερη αισθητική του. Urban διάθεση, ‘60s αρχιτεκτονικά στοιχεία με μοντέρνο ύφος, αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, που έρχονται σε τέλεια αντίθεση με τους πιο έντονους χρωματικούς τόνους, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το χώρο που έφτιαξε ο γνωστός σχεδιαστής για όλες εμάς που θέλουμε να αποκτήσουμε τις δημιουργίες του.

Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει δώσει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, καθώς ήθελε να συνθέσει ένα περιβάλλον που θα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις κολεξιόν του. Κάπως έτσι, λοιπόν, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε έχει μια αίσθηση κίνησης αντίστοιχης ενός  fashion show. Κάτι που δεν έγινε καθόλου τυχαία. Δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς την εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους πίνακες, τα χρώματα του ζωγράφου Piet Mondrian.

Στέλιος Κουδουνάρης

Με αυτό το επιχειρηματικό του βήμα ο Στέλιος Κουδουνάρης, παρά τις αντιξοότητες της εποχής,  βάζει το δικό του προσωπικό στοίχημα στην βιομηχανία της μόδας,  δίνοντάς μας την ευκαιρία να έχουμε μια ολοκληρωμένη shopping εμπειρία στον δικό του χώρο, ο οποίος αποτυπώνει απόλυτα την ταυτότητα του brand.

Στο νέο κατάστημα μπορούμε να δούμε ολοκληρωμένη κάθε συλλογή «Stelios Koudounaris». Νέα σχέδια για το καλοκαίρι,  stylish προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας σε προσιτές τιμές, αλλά και πολλές επιλογές από επίσημα ενδύματα, είναι διαθέσιμα για όλες μας. Επιπλέον, στο κατάστημα φιλοξενείται και μια capsule collection με ανδρικά ενδύματα, αλλά και κάποια αγαπημένα αντικείμενα και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο τα οποία αποτελούν προσωπικές επιλογές του ίδιου του σχεδιαστή.

Info:

Διεύθυνση: Αναγνωστοπούλου 4 και Ξάνθου γωνία Κολωνάκι Αθήνα.


Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-721856

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

  • Gucci Aria: O Alessandro Michele ενώνει τις δυνάμεις του με τον οίκο Balenciaga σε μια ανατρεπτική συλλογή για τα 100 χρόνια Gucci
  • 10 μαρινιέρες που θα αγοράσεις τώρα αλλά θα φοράς για πάντα
  • Τα mom jeans είναι μονόδρομος! 7 φανταστικά σχέδια, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Read Next

MORE FROM

ΜΟΔΑ

Related posts

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin