LifeStyle

Σε αυτό το δωμάτιο μένει η Καίτη Φίνου που κατέρρευσε οικονομικά

Συγκλονίζει το βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου, η οποία μένει πλέον σε δωμάτιο στο «Σπίτι του ηθοποιού», μετά από τις οικονομικές δυσκολίες που την έφεραν αντιμέτωπη με μια διαφορετική ζωή.

Όπως περι- στην λεζάντα της ανάρτησής της, η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδά της και αδυνατούσε να πληρώνει ενοίκιο, με αποτέλεσμα να βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της Άννας Φόνσου και στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα.

Η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στοTikTok δείχνει το δωμάτιό της και περι- ότι «αναγκάστηκε να χωρέσει ένα ολόκληρο δυάρι» μέσα σε ένα δωμάτιο. Τα πράγματά της φαίνονται στριμωγμένα, ενώ στον ίδιο χώρο η ίδια έχει προσπαθήσει να χωρέσει και ένα μίνι κουζινάκι.

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο…και μην μου πείτε για ξεσκαρτάρισμα… το κάνω ανά δύο εβδομάδες…χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν….. το μόνο που προσέχω είναι τα πολύμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές....από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεβάτι υποσεντονο και κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα εκεί… όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα….όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου….περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “άδειο”…αυτά και καλό βράδυ να έχετε» ακούγεται να λέει.

@kaiti1959Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο…και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες…χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν….. το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές….από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί… όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα….όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου….περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “αδειο”…αυτά και καλό βράδυ να έχετε 🫶🙏✊️🧿❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της στην Espresso είχε δηλώσει για τη νέα της ζωή: «Για μένα το “Σπίτι του ηθοποιού” είναι το σπίτι μου, ο χώρος μου. Εδώ μέσα νιώθω προστατευμένη. Σκέψου ότι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίδρυμα, νιώθω ότι είναι και δικό μου πρόβλημα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου εκτός του ιδρύματος. Και ξέρεις τι συμπέρασμα έχω βγάλει έπειτα από όλα όσα έχω ζήσει: η ζωή δεν τελειώνει, αν δεν έχεις εσύ πρόθεση να φτάσει στο τέρμα».

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Απών ο Σωτήρης Κοντιζάς από το Masterchef – «Τον ξεμάτιασε η μαμά μου» είπε ο Κουτσόπουλος

admin

Ρίτα Αντωνοπούλου για Θάνο Μικρούτσικο: «Με έπιασαν τα κλάματα, απλά με αγκάλιασε»

admin

Πίτσα Παπαδοπούλου: Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα ντρέπομαι

admin

Πάολα: «Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι» – λέει για τις εμφανίσεις της κόρης της στα μαγαζιά που τραγουδούσε

admin

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας

admin

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «MJ the Musical» στο Λονδίνο

admin

Γιατί ακυρώθηκε η χθεσινή παράσταση «Για μια ζωή» – Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

admin

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, να είναι καλά ό,τι κι αν κάνει»

admin

Moυρατίδης για Παπακαλιάτη: Βρε αγόρι μου, έλεος – Κλέβεις ιδέες, σκηνές ολόκληρες, διαλόγους, τώρα και φωτογραφίες

admin

Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά την Κυριακή στη Χαλκιδική – Έρχεται αφιερωματική συναυλία στη Θεσσαλονίκη

admin

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

admin

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

admin