Image default
Must

Ο πρώην σύζυγος και τα παιδιά με έπιασαν στο κρεβάτι με το νέο μου σύντροφο και με απειλεί ότι θα μου πάρει την επιμέλεια

Ο πρώην σύζυγος και τα παιδιά με έπιασαν στο κρεβάτι με το νέο μου σύντροφο και με απειλεί ότι θα μου πάρει την επιμέλεια

Πέρυσι τέτοια εποχή πήρα διαζύγιο και με το μπαμπά των παιδιών μου αποφασίσαμε ότι η συνεπιμέλεια είναι η καλύτερη λύση. Κανονίσαμε να τα παίρνει τις μισές μέρες της εβδομάδας ο ένας και τις μισές ο άλλος και τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού να τις μοιραζόμαστε εξίσου.

Το διαζύγιό μας δεν θα έλεγα ότι είχε ιδιαίτερες εντάσεις. Είχαμε καταλάβει και οι δύο από καιρό ότι δεν τράβαγε άλλο η ιστορία και έτσι όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του διαζυγίου τη δεχτήκαμε και οι δύο αδιαμαρτύρητα.

Αυτή είναι η ζωή μας τον τελευταίο χρόνο. Τα παιδιά μας πηγαινοέρχονται από σπίτι σε σπίτι και οι δύο γονείς είμαστε πια ελεύθεροι και ωραίοι να προχωρήσουμε στις ζωές μας και να τις ξαναφτιάξουμε.

Δύο μήνες μετά το διαζύγιό μου έκανα μία καινούργια σχέση με έναν άντρα που γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Αμέσως ταιριάξαμε, του είπα φυσικά ότι είμαι χωρισμένη με δύο παιδιά και δεν είχε κανένα θέμα και έτσι από τότε μέχρι σήμερα, δέκα μήνες μετά πορευόμαστε μαζί. Στα παιδιά μου δεν έχω πει ακόμα τίποτα. Είχα πει από την αρχή ότι θα τους γνωρίσω μόνο τον άντρα εκείνο, με τον οποίο θα αποφασίσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και αυτό σκοπεύω να το τηρήσω ο κόσμος να χαλάσει. Δυστυχώς άθελά μου δεν κατάφερα να κρατήσω την υπόσχεσή μου. Τον γνώρισαν υπό τις χειρότερες συνθήκες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η σειρά του μπαμπά τους να πάρει τα παιδιά και έτσι βρήκα την ευκαιρία να φέρω σπίτι μου το σύντροφό μου, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί γιατί τώρα με την καραντίνα δεν έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε τόσο συχνά όσο θέλαμε. Έτσι, πήρε μερικά πράγματα και εγκαταστάθηκε σπίτι μου την εβδομάδα αυτή.

Τετάρτη είχαμε και οι δύο ρεπό από τη δουλειά μας. Τρίτη βράδυ αποφάσισα να το «κάψουμε». Μόνοι μας στο σπίτι μετά από καιρό δεν είχα σκοπό να το αφήσω ανεκμετάλλευτο. Έβαλα τα καλύτερα και πιο σέξυ εσώρουχα, ντύθηκα ωραία, άναψα κεράκια και έβαλα τα δυνατά μου στην κουζίνα να ετοιμάσω το ωραιότερο φαγητό που είχα φτιάξει ποτέ.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αφού φάγαμε το ορεκτικό, προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο και δεν εννοώ το μοσχαράκι Στρογκανόφ που είχα φτιάξει. Πέσαμε με τα μούτρα ο ένας στον άλλον λες και είχαμε να το κάνουμε από την εποχή του Νώε. Ξεκινήσαμε από τον καναπέ, περάσαμε στην τραπεζαρία και μετά στα όρθια, στην κολώνα δίπλα από το πάσο.

Από το πάθος και τις φωνές μας δεν άκουσα την πόρτα που άνοιξε. Ο πρώην άντρας μου επέστρεφε με τα παιδιά από τη μητέρα του και αποφάσισαν να κάνουν μία στάση να με δουν. Εδώ φταίω καθαρά εγώ. Τους είχα πει ότι θα είμαι μόνη μου την εβδομάδα που έρχεται και να μη με ξεχνάνε και ο καημένος ο πρώην άντρας μου έκανε το χατίρι των παιδιών να έρθουν να μου κάνουν λίγη παρέα αφού ο δρόμος τους για να γυρίσουν σπίτι περνάει μπροστά από τον δικό μου. Χάθηκε και αυτός να πάρει ένα τηλέφωνο πριν ή να χτυπήσει ένα κουδούνι; Δεν πήγε το μυαλό του μήπως μία στο εκατομμύριο είχα κάποιον μέσα; Κι όμως όπως αποδείχθηκε, δεν το σκέφτηκε και έτσι βρεθήκαμε εγώ όρθια γυμνή έχοντας αγκαλιά την κολώνα, ο σύντροφός μου πίσω μου να κάνει ξέρετε τι και τα παιδιά με το μπαμπά τους έκπληκτοι στην πόρτα να με κοιτάνε.

Μόλις αντιλήφθηκα την παρουσία τους έβαλα τις φωνές, ο σύντροφός μου έτρεξε να βρει κάτι να ρίξει πάνω του, τα παιδιά πήγαν και χώθηκαν στο αυτοκίνητο για να μη με βλέπουν και ο πρώην μου άρχισε τα ουρλιαχτά και τις απειλές. Είπε ότι με θεωρεί ακατάλληλη μητέρα και θέλει να μου πάρει την επιμέλεια. Πίστευα ότι το έλεγε πάνω στα νεύρα του μέχρι που εχθές με πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος του για να με ενημερώσει ότι θα με πάει δικαστικά και ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία.

Από εκείνη την ώρα είμαι ένα ράκος όχι τόσο για τη δικαστική διαμάχη που με περιμένει ή για τα όσα αντίκρισε ο πρώην μου, όσο για το θέαμα που αντίκρισαν τα παιδιά μου. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ αλλά αν είχα έστω και την πραγματική υποψία ότι θα έρθουν και ότι ο πρώην μου θα χρησιμοποιήσει τα κλειδιά του, δεν είχα φέρει κανέναν στο σπίτι.

Τα παιδιά μου επέστρεψαν αλλά δεν μου μιλάνε και εγώ δεν ξέρω πώς να τα προσεγγίσω. Τι να κάνω; Πώς να πείσω τον πρώην άντρα μου ότι ήταν μία άτυχη στιγμή; Δεν θέλω να χάσω την επιμέλειά τους. Πώς να το χειριστώ;

Φαίη

Πηγή : singleparent.gr

Related posts

Ανδρέας Καρέλιας: Ο καλύτερος Έλληνας εργοδότης, η κατάκτηση της κορυφής και οι αμέτρητες δωρεές

admin

Η κόρη του άντρα μου με μισούσε, όταν όμως αρρώστησα μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο: Τη ζωή | Η ιστορία της Ρίτας

admin

Στη ζωή, μετράνε οι παρόντες στην πράξη, όχι στα λόγια

admin

Leave a Comment