Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή του αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε ιδιαίτερα τυχερός.

Έχεις νιώσει να πιέζεσαι από μία σχέση;

Κι έχω σκάσει και με έχουν σκάσει. Κι επειδή κι εγώ από αγάπη έχω σκάσει, όταν μου συνέβαινε κιόλας καταλάβαινα ότι γίνεται από αγάπη. Δεν έχω παράπονο, στις σχέσεις μου είχα την τύχη ή το σωστό ένστικτο κι ήμουν πάντοτε με πολύ ωραίους ανθρώπους. Δεν έχω να θυμηθώ μία σχέση ή έναν σύντροφο που ήταν κακός. Έχω να θυμηθώ πραγματικά μόνο όμορφους ανθρώπους.

Η φιλία είναι πολύ σημαντική και σου δίνει μια σταθερότητα. Ο έρωτας μου δίνει μια αποσταθεροποίηση, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, χάνονται προγραμματισμοί, προθεσμίες και φίλοι, χάνομαι κι εγώ ο ίδιος και μπαίνω μέσα στην δίνη αυτού του πράγματος. Έγινα 50 χρονών και νιώθω ότι ακόμα ερωτεύομαι σαν 18χρονος.

«Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο. Ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να αγαπήσει την Αίγινα και να τον αγαπήσουν και οι γάτες μου. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Όταν έρχεται στη ζωή μας τα παραμερίζουμε όλα και τον ζούμε. Άρα όταν έρθει, δεν θα είμαι τσιγκούνης, ούτε μη προσαρμοστικός. Θα κάνω τις αλλαγές που πρέπει να κάνω. Δεν έχω εξαντλήσει το κομμάτι της αγάπης και του έρωτα, έχω πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό. Είναι ωραίες οι σχέσεις που φτιάχνω, περνάω όμορφα. Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι σε ερωτικό επίπεδο, φαίνεται ότι είμαι λίγο δύσκολος και απρόσιτος. Ίσως απόμακρος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου».

Έπειτα πρόσθεσε: «Στη ζωή μου δεν έχω καταφέρει και δεν καταφέρνω πολλές φορές να εκφράσω το συναίσθημα μου, είναι συναίσθημα κλειδωμένο. Αυτός είναι ένας λόγος που μου αρέσει να γράφω και σας συγκινώ και εύκολα ώρες ώρες. Γιατί εκεί το εκφράζω αβίαστα. Η δική μου καταπίεση εκτονώνεται γι’ αυτό σας συγκινώ», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-