Image default
Food

Νουντλς με λαχανικά και σολομό

Τα νουντλς από βιολογικό αλεύρι konjac αποτελούν το Light alter ego των ζυμαρικών, κρατώντας κάθε γεύμα υψηλό σε νοστιμιά ενώ παράλληλα φέρουν ιδιαίτερα χαμηλό  γλυκαιμικό φορτίο.

Ας δούμε πως συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους…

Υλικά 

  • Σολομό ως ζωικό μέρος της 3άδας
  • Νούντλς ως αμυλούχο μέρος της 3άδας
  • Πολύχρωμες πιπεριές
  • Καρότο
  • Μανιτάρια
  • Ντοματίνια

Εκτέλεση

Για 1 μερίδα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, όλα τα λαχανικά για να μαλακώσουν, προσθέτοντας στο τέλος λίγες σταγόνες λεμόνι.

Ταυτόχρονα ψήνουμε  τον σολομό στον φούρνο για 20 λεπτά. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με τα νουντλς και προσθέτουμε το σολομό, συμπληρώνοντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φυσικό θαλασσινό αλάτι.

Καλή σας απόλαυση!

The post Νουντλς με λαχανικά και σολομό appeared first on Diatrofi.gr | Υγιεινή Διατροφή, Ευεξία και Υγεία.

Related posts

Αφράτα muffins βρώμης-αμυγδάλου

admin

Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα

admin

Αυγόφετες στο γκρίλ

admin

Leave a Comment