Η Μαρία Σάκκαρη απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την καριέρα της, τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Ταξιδεύουμε 45 εβδομάδες τον χρόνο, όταν δεν έχω αγώνα τις μέρες προσπαθώ να τις περάσω με την οικογένειά μου. Δεν αποφεύγω τις συνεντεύξεις απλά υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες. Αυτό που έχουμε καταφέρει εγώ κι ο Στέφανος είναι τεράστιο, λες και ήταν γραφτό εγώ κι εκείνος φτάσαμε να είμαστε ταυτόχρονα νούμερο 3 και η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που είχε δύο εκπροσώπους στο top 10.

Οι γονείς μου έκαναν πράγματα για μένα και τους χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα. Ο παππούς μου μού λείπει, ήταν αυτός που αφού ξεκίνησα το τένις, έβαλε όλες τις γερές βάσεις για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Ο Στέφανος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Κατάλαβα τον τρόπο που σκέφτεται μέσα στο γήπεδο, το τένις IQ του είναι απίστευτο. Ακόμα έχει πάρα πολλά να δώσει», ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη στο Sport24 και στον Παντελή Βλαχόπουλο.

«Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ»

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση που αφορά τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Πλέον το έχω πει, έχω ανοσία. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο δυσκολεύτηκα. Υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Όχι τόσο για την προσωπική μου ζωή αλλά με ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αθλητισμό και κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει τον κάθε αθλητή. Δεν θέλει να χάσει ο αθλητής, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, εσύ γιατί να το σχολιάσεις; Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Σάκκαρη δέχτηκε πρόταση γάμου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-