Must

Μάνα δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς, έφτιαξε Only Fans και κονομάει πάνω από 100.000 ευρώ το μήνα

Μάνα δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς, έφτιαξε Only Fans και κονομάει πάνω από 100.000 ευρώ το μήνα

Η Ρεβέκκα δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος και επιβίωνε με κουπόνια τροφίμων για να θρέψει την οικογένειά της.







Όλοι ξέρουμε ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους αυτή τη στιγμή και ενώ το OnlyFans μπορεί να μην είναι επιλογή για όλους, ωστόσο αποτέλεσε τη τελευταία επιλογή για μια γυναίκα που αδυνατούσε να θρέψει την οικογένειά της και ζούσε με κουπόνια φαγητού.

Η 28χρονη Rebecca Goodwin, πάλευε να ταΐσει τις δύο κόρες της, τεσσάρων και έντεκα ετών, και είχε επιβιώσει με κουπόνια τροφίμων για περισσότερο από ένα μήνα.







Η οικογένεια τα κατάφερνε με μόλις έξι σακούλες τροφίμων, με κάθε κουπόνι να παρέχει τρόφιμα για πέντε ημέρες. Συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι, η Goodwin αποφάσισε να ξεκινήσει μια σελίδα OnlyFans και να κερδίσει περισσότερες από 1.2000 ευρώ μετά από μόλις 10 ημέρες στην πλατφόρμα και τώρα κερδίζει έως και 100.000 ευρώ το μήνα μέσω της ιστοσελίδας.

Η μητέρα δύο παιδιών μπόρεσε να αποταμιεύσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει στον εαυτό της ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων αξίας 240.000 ευρώ και μια Porsche αξίας 50.000 ευρών – πράγματα που δεν θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ότι θα μπορούσε να αγοράσει πριν από τρία χρόνια.

«Ζούσα με έξι σακούλες φαγητό για μένα και τις δύο κόρες μου για πάνω από ένα μήνα. Δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά ούτε να κάνω πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου. Ξεκίνησα το Only Fans από απελπισία και κατέληξα να βγάλω 1,6 χιλιάδες ευρώ τις πρώτες 10 ημέρες. Ήταν τρέλα. Δεν είχα κερδίσει ποτέ ξανά τόσα πολλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα μπόρεσα να αγοράσω ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων και μια Porsche. Η μεγαλύτερη κόρη μου ξέρει για αυτό που κάνω και δεν την ενοχλεί καθόλου» είπε η μητέρα των δύο παιδιών.

«Δεν μπορούσα να πληρώσω ούτε το γάλα για το μωρό μου. Ήξερα ότι οι Only Fans ήταν ένας τεράστιος κίνδυνος, αλλά ήμουν απελπισμένη. είχα ζητήσει την τρίτη μου επιταγή σίτισης και μου είχαν μιλήσει για την εμπλοκή των κοινωνικών υπηρεσιών επειδή αγωνιζόμουν. Ήξερα ότι έπρεπε να δώσω μια ευκαιρία στο Only Fans» σημείωσε στο τέλος.

- : gazzetta.gr







Related posts

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει

admin

Χρυσή Αυγή: Σαν σήμερα ξεκινά η πολύκροτη δίκη το 2015

admin

Περήφανος για τον Τζολάκη ο πατέρας του – Τον αγκαλιάζει σφιχτά μετά τα πέναλτι

admin

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

admin

Ευρωεκλογές 2024 – Αλέξης Γεωργούλης: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin