Beauty

Κάννες: Παραμυθένιες δημιουργίες από την Celia Kritharioti

 

Ένας από τους πιο διαχρονικούς θεσμούς της 7ης τέχνης, το Cannes Film Festival 2021,

πραγματοποιήθηκε για 74η χρονιά στην κοσμοπολίτικη French Riviera, με παρουσία  διεθνών stars και εκλεκτών καλεσμένων. Μια διοργάνωση υψηλής αισθητικής που χάρισε 12 ημέρες «μεγάλου» σινεμά και λάμψης, έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου.

 

Από τη λαμπερή αυτή γιορτή του κινηματογράφου, δε θα μπορούσε να λείπει η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα fashion designer Σίλια Κριθαριώτη, ντύνοντας με τις μοναδικές δημιουργίες της, τις πρωταγωνίστριες του σήμερα. Μούσες του silver screen, fashionistas και top models, περπάτησαν το μυθικό κόκκινο χαλί, φορώντας haute couture δημιουργίες της καταξιωμένης σχεδιάστριας.

Η σαγηνευτική Flora Dalle Vacche, στην έναρξη του ιστορικού αυτού θεσμού του cinema, έκανε την παρθενική της εμφάνιση, επιλέγοντας μια ασπρόμαυρη ultra-chic δημιουργία με κεντητή γαλλική δαντέλα στο πάνω μέρος και γοργονέ τελείωμα, που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της εξαιρετικά.

Leonie Hanne in Celia Kritharioti_video 2

Τα φλας των φωτογράφων αστράψαν όταν η Γερμανίδα fashionista, Leonie Hanne, με τους 3.5 εκατ. ακολούθους, κατέφθασε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα oneofakind φόρεμα με ροζ φτερά, κεντημένα όλα στο χέρι, υμνώντας τη δεξιοτεχνία του ατελιέ Celia Kritharioti. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η top influencer, έκανε ακόμη μια εκθαμβωτική εμφάνιση με ένα μακρύ φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski και διαφάνεια.

Το top model, Marianne Fonseca, με τις τέλειες αναλογίες και την αφοπλιστική ομορφιά, απογείωσε το ασημί sheer φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski και έκλεψε όλα τα βλέμματα στο exclusive φιλανθρωπικό δείπνο του Naked Heart France Riviera Dinner. Επίσης, το διεθνές μοντέλο, Noel Capri Berry, απαθανατίστηκε στο red carpet, με μια παραμυθένια Celia Kritharioti δημιουργία με πέρλες και τούλι σε champagne απόχρωση, ως μια άλλη, μοντέρνα Cinderella.

H Emma Weymouth, έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της από ταφτά, με τα ευρηματικά κοψίματα να αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Ακόμη μια υψηλής ραπτικής εμφάνιση στο “tapis rouge”, ήταν αυτή της blogger Andreea Cristea, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα από ροζ οργάντζα και κάπα από βολάν με ρομαντική διάθεση, για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “The French Dispatch”.


Οι εμφανίσεις με Celia Kritharioti συνεχίστηκαν καθ’όλη τη διάρκεια του φαντασμαγορικού Φεστιβάλ, με διεθνείς προσωπικότητες όπως η Μεξικανή ηθοποιός Patricia Gloria Contreras να εντυπωσιάζει με το μεταλλικό sexy φόρεμα σε baby blue τόνους στο privé event του Forbes.

Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο Laura Z, φόρεσε μια αποκαλυπτική χρυσή δημιουργία του διάσημου οίκου, για να παραβρεθεί στο κατάμεστο από stars amfAR Gala.

 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαία ονόματα της showbiz φορούν δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti. Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Katy Pery, Kim Kardashian, Nicole Scherzinger και Rita Ora, είναι μερικά από αυτά, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε editorial των σημαντικότερων fashion περιοδικών, όπως η βρετανική Vogue, το Tatler, το Harpers’ Bazaar, αλλά και το Vanity Fair.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Related posts

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Κόκκινο Χαλί @Bafta 2024

admin

Έλενα Κουντουρά: Guest εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

admin

Φαντασμαγορικό σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι

admin

Εντυπωσιακή Naomi Campbell στο σόου της Celia Kritharioti

admin

Ο Δημήτρης Τσίκλης με μπλουζάκι-μήνυμα κατά της ομοφοβίας

admin

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

admin

Πέδιλα, τα must have γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα

admin