Fashion

Θέλεις να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά; Κάνε focus σε αυτά τα micro-trends

Θέλεις να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά; Κάνε focus σε αυτά τα micro-trends

Αν μας διαβάζεις έστω και λίγο τότε θεωρούμε δεδομένο ότι έχεις κρατήσει τις απαραίτητες σημειώσεις, έχεις εντοπίσεις τις μεγαλύτερες τάσεις και έχεις προσθέσει στα διαδικτυακά σου καλάθια όσα θα κάνουν την επιστροφή στην πραγματικότητα απλά απολαυστική! Έντονα χρώματα, ψυχεδελικό tie-dye, strappy πέδιλα ή slides με αέρα… τουρίστα σίγουρα θα αποκτήσουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου για να σου χαρίσουν στυλ που θα ξεχωρίσει όταν όλες φορούν τα ίδια και τα ίδια.

Εσύ όμως δεν θέλεις απλά να ξεχωρίζεις, θέλεις το στυλ σου να γίνεται talk of the town κάθε μέρα, να εκφράζει την προσωπικότητά σου στο εκατό τοις εκατό και να κάνει τα κομπλιμέντα να πέφτουν βροχή. Για να το πετύχεις ξέρεις ότι θα χρειαστεί να εστιάσεις σε τάσεις που έχουν ξεφύγει από τις περισσότερες. Εμείς σου βρήκαμε τις καλύτερες και σου προτείνουμε να μας ακούσεις, δεν θα χάσεις!

Το print ακουαρέλα 

Είναι ίσως η πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του tie-dye που μας ταξιδεύει σε παραλίες με surfers και για τον λόγο αυτό τολμούμε να πούμε ότι το προτιμάμε. Είναι ρομαντικό και ταυτόχρονα chic και μπορεί πολύ εύκολα να σταθεί ακόμα και στο γραφείο, αρκεί να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια.

To ruching και η σφηκοφωλιά 

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σου φαίνεται ότι ξεχωρίζει και τόσο αλλά όσες ξέρουν από στυλ θα κάνουν zoom στη λεπτομέρεια αυτή και θα την εκτιμήσουν. Είναι μια παιχνιδιάρικη προσθήκη σε τοπ, φορέματα, τσάντες ακόμα και παπούτσια φέτος και εμείς δεν σκοπεύουμε να αντισταθούμε.

Τα halter necks 

Αποκαλυπτικά τοπ, μαγιό με σέξυ διάθεση και φορέματα που τονίζουν τη θηλυκότητα όσο τίποτα απογειώνοντα φέτος χάρη στην τάση του halter neck που επιστρέφει δυναμικά. Αφήνωντας ακάλυπτους τους ώμους και τραβώντας το μάτι προς το λαιμό δημιουργείται ένα άκρως φίνο και θηλυκό αποτέλεσμα που μας ξετρελαίνει. Το μότο μας; Όσο πιο λεπτά τα σκοινάκια που κρατούν το ρούχο μας στη θέση του, τόσο πιο σέξυ το στυλ μας.

Τα girly crochet items

Ξέρεις σίγουρα ότι οι ζακέτες είναι και πάλι στη μόδα αλλά γνωρίζεις ότι φέτος το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσουν τα πιο ρομαντικά σχέδια; Απλικαρισμένα λουλούδια, ντεκολτέ με λεπτομέρειες που θυμίζουν δαντέλα και λεπτά κορδονάκια που τονίζουν λίγο περισσότερο τη μέση είναι μόνο λίγες από τις λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.

Related posts

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin

Οι τάσεις στα χρώματα την άνοιξη 2024

admin

6 Συμβουλές που κάνουν κάθε εμφάνιση να φαίνεται ακριβή

admin

Μόνο αυτά τα 5 κομμάτια χρειάζεσαι για υπέροχα ανοιξιάτικα looks

admin

4 Basic τζιν H&M που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

admin

8 Επίσημα φορέματα Zara για την Άνοιξη που θα λατρέψεις

admin