Image default
Must

Η 1μιση έτους Κωνσταντίνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος και κέρδισε τη μάχη της ζωή της

Η μόλις 1,5 έτους Κωνσταντίνα – Αθηνά από το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης είναι μια μικρή μαχήτρια της ζωής που παλεύει από βρέφος για τη ζωή της, εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας που προσβάλει το ήπαρ και έπειτα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα. Εδώ και λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος, κέρδισε τη μάχη της ζωής της και επέστρεψε στη ζεστασιά του σπιτιού της.

Όπως διαβάσαμε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», η μικρή Κωνσταντίνα-Αθηνά επέστρεψε νικήτρια στην Ελλάδα ύστερα από μήνες νοσηλείας στο Παλέρμο. Χάρη στην αγάπη του κόσμου και δύναμή της, έχει πλέον όλη τη ζωή μπροστά της για να τη ζήσει χαρούμενη και υγιής.«Πετύχαμε το στόχο για τη μικρή μας Κωνσταντίνα- Αθηνά!

Επέστρεψε νικήτρια η μικρή μας Κωνσταντίνα-Αθηνά, καθώς εδώ και λίγες ημέρες η μικρή με την οικογένειά της απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Η 1,5 έτους ηρωίδα κέρδισε τη μάχη με τη ζωή και παρά τις αντιξοότητες και έληξε αισίως η περιπέτεια της οικογένειας στο Παλέρμο.

Η μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη ήταν επιτυχής και η κατάσταση της υγείας της είναι σε καλά επίπεδα. Όλοι μαζί γίναμε μια γροθιά και καταφέραμε να απαλλάξουμε την οικογένεια από περιττές έγνοιες, εξασφαλίζοντας από την αρχή που βρέθηκαν εκεί έως το τέλος, τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης τα οποία ήταν δυσβάστακτα γι’ αυτήν.Ο πατέρας της μικρής ως δότης του μοσχεύματος είναι σε ανάρρωση και για κάποιους μήνες δε θα μπορέσει να εργαστεί. Παράλληλα η μικρή Κωνσταντίνα- Αθηνά έχει μείνει πίσω στις αναπτυξιακές της δεξιότητες, οπότε στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και λογοθεραπειών για να τις αποκτήσει σύντομα και να καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της οικογενείας όλους εσάς που από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, στηρίξατε ένθερμα αυτόν τον αγώνα! Θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας όλο το διάστημα που ακολουθεί έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία και η αναπτυξιακή πορεία της μικρή μας Κωνσταντίνας- Αθηνάς και θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση. Καλώς όρισες στην Ελλάδα μικρή μας μαχήτρια! Η ζωή είναι όλη μπροστά σου, να τη ζήσεις υγιής και χαρούμενη!»Related posts

«Μπάνιο στη σκάφη – Ναι το έζησα. Το πρόλαβα»

admin

Η πανεπιστημιακή κλινικής του Α.Π.Θ «χάρισε ακοή» σε 25 μωράκια με βαριά βαρηκοΐα

admin

5χρονος περπάτησε 6 μίλια και μάζεψε 1 εκατ ευρώ για το νοσοκομείο που τον έσωσε

admin

Άγιος Νεκτάριος: Η τραγική ιστορία του προστάτη της Αίγινας

admin

Παναγία Πορταΐτισσα: Η θαυματουργή εικόνα που δεν πρέπει ποτέ να βγει έξω από το Άγιο Όρος

admin

Έχασα την κόρη και τον άντρα μου σε τροχαίο. Είμαι έγκυος σε δίδυμα-αγόρι κορίτσι- και ο πατέρας εξαφανισμένος

admin

«Είμαστε μαζί 75 χρόνια και το μυστικό μας είναι ότι τσακωνόμαστε καθημερινά»

admin

Τρίπιτο και «τούμπανο»: Όλοι τρέχουν στη Δράμα να δοκιμάσουν το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα

admin

Ο Άνθρωπος του Θεού: Κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα

admin

«Όταν τελειώνει η ταινία, δεν ξέρεις αν πρέπει να χειροκροτήσεις ή να κάνεις τον σταυρό σου»

admin

Βρετανία: 5χρονο κορίτσι ζυγίζει 45 κιλά πάσχει από σύνδρομο που την κάνει διαρκώς να πεινάει

admin

Ένα βίντεο για τους Έλληνες ναυτικούς, για την λεβεντιά και την υπερηφάνια τους

admin