Beauty

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα-καφτάνι και κομψά σανδάλια έφερε το καλοκαίρι

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ βρέθηκαν σε εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η αλήθεια ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές, κοσμικές εμφανίσεις, ειδικά μετά την περίοδο πένθους που πέρασε η οικογένεια με το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Εχθές, όμως, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, για το event της σχεδιάστριας Themis Zouganeli, με την οποία είναι και πολύ καλές προσωπικές φίλες. Από δίπλα της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Νικόλας Γλύξμπουργκ που τη συνόδευσε στην εκδήλωση, ενώ οι δυο τους πόζαραν και για τους δημοσιογράφους.

Αυτό, φυσικά, που ξεχώρισε για άλλη μια φορά ήταν το look της Τατιάνας, η οποία εντυπωσίασε με την επιλογή της. Ήταν ένα σύνολο άκρως καλοκαιρινό και πολύχρωμο και μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη μας εποχή, που φέτος αργεί κάπως να έρθει.

Η La Vacanza του οίκου Versace και της Dua Lipa μας προσκαλεί σε ένα καλοκαίρι γεμάτο pastel glam

tatiana_blatnik-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το φόρεμα-καφτάνι της Τατιάνας είναι το αγαπημένο item του καλοκαιριού.

Η Τατιάνα αγαπά πολύ τα kaftan dresses και είναι πάντα ανάμεσα στα φορέματα που θα την δεις να φοράει ξανά και ξανά μέσα στο καλοκαίρι. Είναι αέρινα και κομψά, αποπνέουν μια άκρως καλοκαιρινή αύρα και μπορείς να τα βρει σε πολλά σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Εχθές, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να εμφανιστεί με ένα total look από την Themis Zouganeli, στις μπλε αποχρώσεις που τις ταιριάζουν πολύ και η ίδια προτιμά συχνά.

tatiana_blatnik-(8).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα σε στυλ καφτάνι, με άνετα, φαρδιά μανίκια, v-neck λαιμόκοψη και στενή μέση, που ισορροπεί κάπως τους όγκους. Το λαμπερό aqua και το πράσινο που έπαιξαν στα prints του συγεκριμένου φορέματος ήταν ο απόλυτος καλοκαιρινός συνδυασμός, ενώ η Τατιάνα ολοκλήρωσε το σύνολο με πράσινα σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε minimal στυλ. Ένα πολύ καλοκαιρινό combo, που μπορείς να το φορέσεις από την πόλη μέχρι το νησί και την παραλία και να δείχνεις το ίδιο elegant, ενώ θα αισθάνεσαι απίστευτα άνετη.

undefined

Photo: NDP Photo Agency

Η Τατιάνα μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και εμείς θα αξιοποιήσουμε το inspo ανάλογα.

https://www.instagram.com/p/CruF1FLIoyd

Related posts

Το μαύρο μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα έχει μια glam λεπτομέρεια που το κάνει μοναδικό

admin

Αλλαγές στην συμπεριφορά παικτών απέναντι στον Μπάρτζη μετά την αποχώρηση του Τάκη από το Survivor

admin

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το Ya Habibi στο J2US και το κοινό διχάστηκε

admin

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει τρεις τρόπους να φορέσεις το πιο επίκαιρο top της σεζόν

admin

Η Καλομοίρα επέστρεψε σαν coach στο J2US και ένα ήταν το σύνθημα που ένωσε κριτές και κοινό

admin

Αυτή είναι η Camille Étienne, η υποτιθέμενη ερωμένη του συζύγου της Natalie Portman

admin

Pre- Summer Diet: Με το πλάνο διατροφής θα χάσεις ως 5 κιλά ως τις καλοκαιρινές δακοπές

admin

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με το μελλοντικό GNTM…την ανιψιά της

admin

Δύο βίντεο στο Τik Tok του Masterchef έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views

admin

16 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού κάνει στροφή στην καριέρα της

admin

Οδηγός αγοράς: Τα stylish χρυσά πέδιλα που θα δώσουν luxury χαρακτήρα στο καλοκαίρι μας

admin

Ο Ίαν Στρατής «τρολλάρει» την Μαίρη Συνατσάκη με την πιο απρόσμενη #throwback φωτογραφία τους

admin