Image default
Must

Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υιοθέτησε τη σκυλίτσα που βρέθηκε βιασμένη στην Αλεξανδρούπολη πριν λίγο καιρό

Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υιοθέτησε τη σκυλίτσα που βρέθηκε βιασμένη στην Αλεξανδρούπολη πριν λίγο καιρόΉταν 12 Νοεμβρίου όταν ένα φριχτό περιστατικό εις βάρος ενός μικρού κουταβιού βγήκε στο φως στην Αλεξανδρούπολη. Ένα θηλυκό κουταβάκι, μόλις 4,5 μηνών, βρέθηκε βιασμένο με αιχμηρό αντικείμενο. Η είδηση μας σόκαρε. Και μας σόκαρε ακόμα πιο πολύ όταν οι ιατρικές γνωματεύσεις έκαναν λόγο για βιασμό που δεν έγινε μια φορά αλλά είχε ξαναγίνει και άλλες. Από τον πρωκτό της μάλιστα έλειπε ένα κομμάτι. Οι φωτογραφίες, που δεν θα τις δημοσιεύσουμε, σοκαριστικές.

Τα Adespotoulia Xanthis που το ανέλαβαν αναφέρουν ότι παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3,000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κάνεις δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα. (Το όνομά της δόθηκε επειδή βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).

Η πράξη ήταν φριχτή. Όμως, όπως γίνεται πάντα, κανείς δεν άνοιξε το στόμα του. Κανείς δεν μίλησε και δεν κατέδειξε αυτόν που το έκανε.Η Αλέξα νοσηλεύτηκε και πήρε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Αλλά και πολλή αγάπη από τους εθελοντές που ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Μια σταλιά πλάσμα τόσο βασανισμένο. Δεν το χωράει ο νους. Άρρωστοι άνθρωποι σε μια άρρωστη κοινωνία. Και θύματα πάντα οι αδύναμοι.

Και η μικρούλα έγινε καλά. Σωματικά τουλάχιστον. Γιατί ψυχικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Και ήταν πλέον έτοιμη να βρει το σπίτι της. Ένα σπίτι που θα την αγαπούν, θα τη φροντίζουν και θα τη βοηθήσουν να κλείσει τις πληγές της ψυχής της.

Και στάθηκε τυχερή γιατί βρέθηκε για αυτή ο κατάλληλος άνθρωπος. Η γνωστή ηθοποιός Τάνια Τρύπη, ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα, βλέποντας τις αναρτήσεις της ομάδας στο social media, που απεγνωσμένα αναζητούσε το δράστη, επικοινώνησε με τους εθελοντές της. Τους είπε ότι αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Αλέξα και να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη.

Η Αλέξα ονομάστηκε Αγάπη. Ζει πλέον στο σπίτι της ηθοποιού και απολαμβάνει αγκαλιές και χάδια. Είναι πλέον προστατευμένη. Και με τον καιρό ίσως ξεχάσει το πόσο βασανίστηκε στην αρχή της ζωούλας της.

Όμως ο δράστης δεν έχει ακόμα βρεθεί. Επικίνδυνος για όλους, δεν θα διστάξει να το ξανακάνει. Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Σιωπή παντού. Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε, κανείς δεν ξέρει. Όλοι συνένοχοι σε αυτό. Γιατί όταν ξέρεις και δεν μιλάς, είσαι συνένοχος.

Καλή ζωή να έχει η μικρούλα Αγάπη. Βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

- : petpet.news

Related posts

Η συγκλονιστική πραγματική ιστορία πίσω από τον Νονό

admin

Ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στην τσέπη, είναι και στην ψυχή

admin

Είναι τελικά σωστό να ζητάμε από τους καλεσμένους μας να βγάζουν τα παπούτσια; Οι ειδικοί απαντούν

admin

Προσπαθούσαν 10 χρόνια για παιδί κι έχασαν το μωρό τους από ιατρικό λάθος

admin

Το συγκινητικό γράμμα της Ελένης: Άι Βασίλη, θέλω να κάνεις καλά τη μαμά μου

admin

«Και θα ‘ναι πάντα το χαμόγελό σου εκεί Ανδρέα»: Η μέρα που «γεννήθηκε» το Χαμόγελο του Παιδιού

admin

Δεν έρχονται παιδιά στα πάρτι γενεθλίων του γιου μου επειδή είναι αυτιστικός

admin

Nίκος και Γιώργος: Δύο αχώριστα αδέρφια, ο ένας με σύνδρομο Down

admin

Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν το παιδί μου και όχι την αρρώστια του

admin

Κορωνοϊός – Μπουρλά: Νομίζω θα χρειαστούμε και τέταρτη δόση για καλύτερη θωράκιση απέναντι στη μετάλλαξη Omicron

admin

Η απίστευτη στιγμή που ο ιερέας ταΐζει το μωρό που μόλις βάπτισε

admin

Εννιά χρόνια από τότε που ο ήρωας Τηλέμαχος θυσίασε τη ζωή του για να σώσει τα αδέρφια του

admin