ShowBiz

Η Ελίνα Παπίλα για την «εμπειρία» της με τους εξωγήινους: «Έβλεπα κάτι»

Παπίλα Τάμτα

Σάββατο, 10.6.2023, 16:04

-@-_

“Αλήθεια σας λέω. Δεν το έχω πει ποτέ, νομίζω το είχα πει μόνο στη μαμά μου”, εξομολογείται η Ελίνα Παπίλα.

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Τάμτα για τους εξωγήινους σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελίνα Παπίλα και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δεν παρέλειψε να εκμυστηρευτεί μία δική της προσωπική εμπειρία με κάτι που η ίδια αποδίδει εκεί.

«Δε μπορεί να το αποδείξει κανένας αλλά εγώ θα σου πω ότι μια φορά που κοίταγα τον ουρανό έβλεπα κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα. «Αλήθεια σας λέω. Δεν το έχω πει ποτέ, νομίζω το είχα πει μόνο στη μαμά μου», πρόσθεσε.

«Εγώ συμφωνώ με την Τάμτα, δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν. Γιατί να είμαστε μόνοι; Δεν έχω δει αλλά δεν είναι πολύ εγωιστικό να νομίζουμε ότι είμαστε μόνο εμείς και τέλος; Ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο;», παρατήρησε από την πλευρά του ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Πιστεύω κι εγώ αυτό που λέει ο Αντώνης, ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει», τονίζει η Ελίνα Παπίλα.

Related posts

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ»

info@queen.gr Queen

Ναταλία Γερμανού – Κώστας Τσουρός: Αντάλλαξαν ευχές… δια αέρος στις πρεμιέρες τους

admin

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει»

info@queen.gr Queen

Φωτεινή Πετρογιάννη – Ελένη Βουλγαράκη: Μιλούν για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα – «Μια χαρά είναι όλα μέχρι στιγμής»

admin

Έρωτας φυγάς: Η Αθηνά αφήνει από ένα γράμμα στον καθένα για να τους αποχαιρετήσει

admin

Μαρία Σολωμού: «Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει στο φως, αν τις βγάλω θα έχουμε νεκρούς»

info@queen.gr Queen

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»

info@queen.gr Queen

Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

admin

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο»

info@queen.gr Queen

Κώστας Σκαφίδας: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά»

info@queen.gr Queen

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προτιμώ να πάω σπίτι μου απ’ το να αλλάξω σαν προσωπικότητα για να κάνω νούμερα»

info@queen.gr Queen

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Πόσο άσχημος και ατάλαντος είσαι… μου έγραψαν στα social media»

admin