Η Ελένη Φουρέιρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της και έκτοτε σιγά σιγά φαίνεται πως επιστρέφει στην καθημερινότητά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε πριν από μερικές ημέρες τους διαδικτυακούς της φίλους πως επέστρεψε στο πρόγραμμα γυμναστικής της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου μάλιστα δήλωσε πως έχει επιστρέψει για τα καλά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα και στη λεζάντα έγραψε: «Η ζωή τον τελευταίο καιρό ως εργαζόμενη μητέρα».

Δείτε την ανάρτηση:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στη Vogue μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα. Έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω κι άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμισι χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Ο Αλμπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες. Και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές.

Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι για περίπου 3 μήνες. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω άρθρα σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού. Τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα έχω το παιδί», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-