LifeStyle

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης 8/6

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Όταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης. Ασχοληθείτε με ότι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.

Ταύρος: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότυπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιο φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

Καρκίνος: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

Λέων: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλά αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία.

Παρθένος: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούραση σας είναι περισσότερο πνευματική.

Ζυγός: Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές.

Σκορπιός: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.

Τοξότης: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε το σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

Υδροχόος: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις.

Ιχθύς: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr.

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Related posts

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Έμεινα κάποιους μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού», κάποια στιγμή πέρασα μια ψευδοκαταθλιπτική περίοδο

admin

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

admin

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νικόλαου μετά τον χωρισμό του με την Τατιάνα Μπλάτνικ

admin

Σοφία Αρβανίτη για Μιχάλη Ρακιντζή: Δεν είχαμε πει ότι ήμασταν ζευγάρι, αιωρείτο

admin

Αλαμπάμα Μπάρκερ: Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο σώμα της – Σταματήστε τις υποθέσεις, γράφει

admin

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε σε ποιο μέρος του σώματός της έχει κάνει αισθητική επέμβαση

admin

Η Άμπερ Χερντ γιορτάζει τα 38 της χρόνια με ένα ποτήρι σαμπάνια

admin

Είναι ο Ιάκωβος Μυλωνάς ο Έλληνας «Baby Reindeer»; Ο ηθοποιός μίλησε για την τραυματική εμπειρία του

admin

Τους ξεσήκωσε η Πόπη Μαλιωτάκη: «Δεν είμαι η Μπιγιονσέ, είμαι η Ποπάρα…»

admin

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

admin

Η συγκίνηση της Τζένης Μπαλατσινού όταν μίλησε για τα παιδιά της – Η στιγμή που βούρκωσε

admin

«Δεν έχω καμία επικοινωνία με τη Δήμητρα Λιάνη», λέει ο Νίκος Παπανδρέου

admin