LifeStyle

Ελένη Ράντου: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Η Ελένη Ράντου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook διότι ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Αλτσχάιμερ αλλά και γιατί η μητέρα της πάσχει από άνοια.

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί πολλές φορές στην άνοια που πάσχει η μητέρα της και γι αυτό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όλα αυτά που νιώθει. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάποιος είπε κάποτε ότι όταν αγαπάς κάποιον με άνοια τον χάνεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Πότε διαγνώσκονται, πότε περνάνε από διαφορετικά στάδια, πότε χρειάζονται θεραπεία και πότε πεθαίνουν. Αυτό λέγεται “απώλεια Ambigua”. Δεν θα ευχόμουν άνοια σε κανέναν. Καθώς ο εγκέφαλος πεθαίνει αργά, αλλάζει σωματικά και τελικά ξεχνά ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους. Μπορεί να καταλήξουν να είναι κατάκοιτοι χωρίς να κινούνται και να μην τρώνε ή να πίνουν.

Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν scroll με αυτή την ανάρτηση γιατί η άνοια δεν τους έχει αγγίξει. Μπορεί να μην ξέρουν πώς είναι να έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο που πάλεψε ή πολεμάει την άνοια. Για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για αυτή τη σκληρή ασθένεια, θα ήθελα οι φίλοι μου να βάλουν αυτό στη σελίδα τους σήμερα.

Κρατήστε το δάχτυλο στη δημοσίευση για αντιγραφή και επικόλληση στο χρονολόγιό σας. Ευχαριστώ όλους όσους (είχαν) φίλους ή συγγενείς που ζουν με άνοια. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους πρόθυμους να το δημοσιεύσουν στο χρονολόγιό τους για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για το Αλτσχάιμερ»

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις για την μητέρα της πως: «Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου – Ελένη Ράντου: Ποζάρουν μαζί στην εξωτική Ζανζιβάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Related posts

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους

info@queen.gr Queen

Ιωάννα Τούνη: Ο sexy χορός της στη βάφτιση του γιου της

admin

Τηλεθέαση Παρασκευής 22/9: Με πρωτιά έκλεισε την εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου

admin

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τραγούδησε Σάκη Ρουβά στη βάφτιση του γιου του

info@queen.gr Queen

Δανάη Μιχαλάκη: Η νέα φωτογραφία στο Instagram με τη φουσκωμένη της κοιλιά

admin

Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας: Η chic εμφάνιση στο Χρυσό Ιωβηλαίο του βασιλιά

admin

Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 23-24/9

admin

Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες στη δουλειά μου»

admin

Ιωάννα Τούνη: Πόσο κοστίζει το παραμυθένιο φόρεμα που έβαλε στη βάφτιση του γιου της

admin

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Βαφτίζουν σήμερα τον γιο τους

info@queen.gr Queen

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν έχασα τη μητέρα μου ήταν μια μαγική στιγμή παρόλο που ήταν τραγική»

info@queen.gr Queen

Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο – Ντενίζ Σεβέρο: Γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου

info@queen.gr Queen