Must

Γυναίκα ξεσπά: «Ο άντρας μου δεν βγάζει τη μάσκα ούτε όταν κάνουμε σ#ξ!»

Γυναίκα ξεσπά: «Ο άντρας μου δεν βγάζει τη μάσκα ούτε όταν κάνουμε σ#ξ!»

Καλησπέρα σας και θερμά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας. Ανεβάζετε καταπληκτικά άρθρα και εξομολογήσεις ανθρώπων με τους οποίους πολύ συχνά ταυτίζομαι, όπως για παράδειγμα με εκείνη που ανεβάσατε πρόσφατα για κείνον τον τύπο που έβαλε τη φίλη του να κάνει self test μπροστά του πριν κάνουν σεξ. Κάτι παρόμοιο έτυχε και σε μένα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον καημό μου με τη διαφορά ότι εγώ την έπαθα κάπως έτσι όχι από το σύντροφό μου αλλά από τον επί 5, 5 χρόνια σύζυγό μου.

Είναι ένας άντρας όμορφος, σέξι, αστείος και πολύ ευγενικός. Πάντα ήταν λίγο «Κατακουζηνός» όσον αφορά τα μικρόβια και τις ασθένειες αλλά ποτέ δεν το θεώρησα ως πρόβλημα μέχρι πρόσφατα.

Από πέρσι που ξεκίνησε όλο αυτό με την πανδημία ο φόβος του μήπως αρρωστήσει έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ένα χρόνο τώρα φοράει τη μάσκα σχεδόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ακόμα και όταν είμαστε στο σπίτι μόνοι οι δυο μας παρόλο έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Τη φοράει όταν τρώει (την τραβάει προς τα πάνω για να καλύπτει τη μύτη του, βάζει τη μπουκιά στο στόμα του και μετά την ξανακατεβάζει), τη φοράει στο μπάνιο, τη φοράει και στον ύπνο μερικές φορές και δυστυχώς ναι… τη φοράει ακόμα και όταν κάνουμε σεξ. Δεν απαιτεί να κάνω το ίδιο αλλά είμαι σίγουρη ότι τον ενοχλεί που δεν το κάνω, ειδικά τώρα που έχω κάπως χαλαρώσει γιατί δεν φοράω τη μάσκα παντού και καμιά φορά που βγαίνω με τις φίλες μου για φαγητό, στο τραπέζι δεν φοράει καμία μας τη μάσκα.

Όταν προσπάθησα να τον πείσω με επιστημονικά επιχειρήματα μου είπε ότι οι επιστήμονες και οι γιατροί δεν έχουν αποκωδικοποιήσει ακόμα πλήρως τον ιό και ότι δεν φοβάται τόσο μην κολλήσει, απλά θέλει να είμαστε προστατευμένοι. Βγάλτε άκρη…

Προσωπικά πιστεύω ότι χειρότερο κακό κάνει στον εαυτό του φορώντας πάντα και παντού μάσκα. Είναι τελείως ανθυγιεινό αλλά δεν το καταλαβαίνει. Να φοράει τη μάσκα ακόμα και στο σεξ; Έχω ξεχάσει πώς είναι το πρόσωπό του. Θέλω να τον φιλήσω στο στόμα και όχι πάνω από τη μάσκα, την οποία δεν αλλάζει και πολύ συχνά με αποτέλεσμα να είναι συχνά λερωμένη και να μυρίζει άσχημα.

Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με όλο αυτό και ανησυχώ πολύ για το μέλλον μας μαζί. Τον ρώτησα μέχρι πότε σκοπεύει να φοράει τη μάσκα μέσα στο σπίτι και το μόνο που λέει είναι ότι όσο είναι ασφαλές για όλους μας θα συνεχίσει να τη φοράει. Η μητέρα μου απορεί πώς τον αντέχω και δεν έχω σηκωθεί ακόμα να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν φοβάται που κάνουμε σεξ και ανταλλάσσουμε υγρά, φοβάται όμως μην τον κολλήσω κάτι μέσω του σάλιου ή της ανάσας μου. Υποκριτικό θα έλεγα.

Θέλω τον άντρα μου πίσω έτσι όπως τον ήξερα. Πώς θα τα καταφέρω;

Αντωνία

- : -

Related posts

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Περιμένω την πρόταση και το μονόπετρο για τον γάμο»

admin

Φλωρέττα: Η μηχανή που άφησε εποχή στην Ελλάδα του 1960

admin

Με συναυλία του Γιώργου Νταλάρα ολοκληρώθηκε το μαθητικό συνέδριο για τον Ρίτσο στην Κωνσταντινούπολη

admin

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Στα social media με λένε πόρvη, φασiστρια, δολοφόvo»

admin

Ντέμης Χασάμπης: Ο ελληνοκύπριος «σούπερ ήρωας» της τεχνητής νοημοσύνης που φτιάχνει μηχανές πιο έξυπνες από τον άνθρωπο

admin

Ελένη Αρβελέρ: «Η Ελλάδα κινδυνεύει σήμερα από τους Έλληνες που ξέχασαν να είναι Έλληνες»

admin

Η Αθήνα ψηφίστηκε ως η πρώτη πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο

admin

Θρήνος για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του

admin

Δυσάρεστα νέα για την Αθήνα – Ψηφίστηκε ως η χειρότερη πόλη της Ευρώπης

admin

Ερωτεύθηκαν παράφορα στο σχολείο, χάθηκαν για έξι δεκαετίες και τώρα στα 80 τους παντρεύονται

admin

Αυτός είναι ο πλήρης κατάλογος των αμαρτημάτων κατά την ορθόδοξη εκκλησία

admin

Εδώ και 15 χρόνια αυτή η γυναίκα φροντίζει καθημερινά τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

admin