Image default
Food

Γαύρος σαγανάκι λεμονάτος με μουστάρδα

Γαύρος σαγανάκι λεμονάτος με μουστάρδα! Μια ακόμα πρωτότυπη απολαυστική συνταγή για ψάρι.

Αν σε κάποιους η μουστάρδα και τα θαλασσινά δεν συναντιούνται η παρακάτω συνταγή θα σας πείεσει με την πραγματικά διαφορετική της γεύση.  

Υλικά για 2 μερίδες

  • 1/2 κιλό γαύρο
  • 2 κουταλάκια σκόνη μουστάρδας
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • Ρίγανη
  • Μαϊντανό
  • 1 πιπεριά
  • Τον χυμό ενός λεμονιού
  • 2 κουταλιές λάδι

Πώς μαγειρεύεται ο γαύρος λεμονάτος σαγανάκι με μουστάρδα

Πλένετε και καθαρίζετε τον γαύρο. Σ’ ένα τηγάνι ρίχνετε ένα ποτήρι νερό, τη μουστάρδα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και την πιπεριά, και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά.

Εν συνεχεία, προσθέτετε τον γαύρο και όλα αυτά τα σκεπάζετε μ’ ένα καπάκι. Τα αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτετε το λάδι και τον χυμό λεμονιού.

- Γαύρος σαγανάκι λεμονάτος με μουστάρδα - διατροφή.

Related posts

Ζελέ με γιαούρτι

admin

Χαλβάς σιμιγδαλένιος : Συνταγή δια χειρός Ευάγγελου Ζουμπανέα

admin

Παγωτό μπανάνα σοκολάτα χωρίς ζάχαρη

admin

Μπιφτέκια λαχανικών

admin

Κέικ με λιναρόσπορο και ξηρούς καρπούς

admin

Τσουρέκι: Συνταγή για το αγαπημένο παραδοσιακό γλύκισμα

admin

Μπουκιές με Μιράντα, σπιτικό άλειμμα σοκολάτας και μπανάνα

admin

Μπισκότα με μελάσα, δημητριακά και ταχίνι

admin

Σουσαμόπιτα

admin

Σταφιδόπιτα

admin

Σάντουιτς με κοτόπουλο και τυρί

admin

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

admin