Must

Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και όλοι είναι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω

Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και όλοι είναι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω

Παιδί εκτός γάμου: Είναι μια νέα μητέρα 24 ετών και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το παιδί αποκτήθηκε εκτός γάμου και δεν αναγνωρίστηκε από τον πατέρα. Εκείνη, αποφάσισε να το φέρει στον κόσμο και να το μεγαλώσει μόνη της. Η ίδια της η οικογένεια της είχε προτείνει να διακόψει την κύηση.







Η μητέρα υποστηρίζει μέσα από κείμενό της ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ότι όλοι είναι εναντίον της με αυτή της την απόφαση και πως αναζητά ανθρώπους λιγότερο στενόμυαλους.

Αρχικά παρουσιάζει τη σχέση της και λέει ότι “εδώ και δυο χρόνια είχα σχέση με τον Γιάννη! Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη σχολή και από το πρώτο ραντεβού ήμασταν αχώριστοι. Φανταστείτε ότι τον είχαν γνωρίσει οι και οι γονείς μου, οι οποίοι είναι πολύ αυστηροί και έχουν «παλιά μυαλά»”.

Η σχέση των δύο νέων προχωρούσε μεταξύ τους έβλεπαν πως υπάρχει μέλλον για αυτό το λόγο τον είχαν γνωρίσει και οι γονείς της κοπέλας. “Είχα γνωρίσει εγώ τους δικούς του θεώρησα καλό να γνωρίσει και εκείνος τους δικούς μου.

Η σχέση μας κυλούσε ομαλά! Βγαίναμε, διασκεδάζαμε και οι γονείς μου είχαν ηρεμήσει γιατί είχαν γνωρίσει τον Γιάννη και τον εμπιστευόντουσαν.







Οι εγκυμοσύνη και η αλλαγή

Ήξεραν ότι είμαι σε καλά χέρια. Όλα ήταν τέλεια μέχρι που ένα γεγονός έφερε τα πάνω κάτι στις ζωές όλων μας. Είχα καθυστέρηση κάποιες μέρες, το είχα αναφέρει στο Γιάννη αλλά εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ και πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος.

Εγώ όμως παρά τα λόγια και βλέποντας τις μέρες να περνάνε, αποφάσισα να κάνω ένα test εγκυμοσύνης.

Έτσι λοιπόν ένα πρωί που έλειπαν όλοι από το σπίτι πήγα σε ένα φαρμακείο και το πήρα. Όταν όμως είδα το αποτέλεσμα πάγωσα! Παρά τις διαβεβαιώσεις του Γιάννη πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος το είδα να συμβαίνει. Το αποτέλεσμα βγήκε θετικό! Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που έπαθα! Δεν μίλησα, δεν το είπα σε κανέναν παρά μόνο στη θεία μου τη μικρή αδελφή της μάνας μου. Εκείνη ήταν πάντα δίπλα μου, με καταλάβαινε και με στήριζε σε όλα”.

Οι αντιδράσεις για ένα παιδί εκτός γάμου

Η συμβουλή της θείας ήταν να μιλήσει στον πατέρα του παιδιού και μαζί να αποφασίσουν τι θα κάνουν. “Έτσι λοιπόν το ίδιο βράδυ του τηλεφώνησα και του ζήτησα να βρεθούμε κάπου ήσυχα. Θυμάμαι πως ήμουν πολύ απόμακρη και πως οι λέξεις έβγαιναν με μεγάλη δυσκολία από το στόμα μου. Οι γονείς μου και ο Γιάννης προσπάθησαν πολλές φορές να μου αλλάξουν γνώμη αλλά δεν το κατάφεραν. Με δυσκολία του είπα πως έκανα test εγκυμοσύνης και πως είχε βγει θετικό. Ο Γιάννης τα έχασε πανικοβλήθηκε.

Μου είπε πως δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας και πως δεν θέλει να κρατήσουμε αυτό το παιδί. Έβαλα τα κλάματα και έφυγα. Δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την αντίδραση. Εγώ πίστευα ότι θα με στήριζε και πως θα ήθελε να φέρω στο κόσμο το παιδί μας.

Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας. Οι γονείς μου τρόμαξαν. Κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου και δεν άνοιγα σε κανέναν παρά τις φωνές τους και τα χτυπήματα στην πόρτα. Την επόμενη μέρα βγήκα από μόνη μου. Τους βρήκα στο σαλόνι άυπνους και αγχωμένους για εμένα.

Παιδί εκτός γάμου: Η γέννηση

Δεν άντεξα τους είπα την αλήθεια. Τους είπα πως έμεινα έγκυος και πως ο Γιάννης δε θέλει το παιδί. Έγιναν έξαλλοι και με εμένα και με εκείνον. Ο πατέρας μου πήγε κατευθείαν στο σπίτι του για να μιλήσει σε εκείνον και στους γονείς του. Όμως δεν κατάφερε τίποτα. Ούτε ο Γιάννης ούτε οι γονείς του ήθελαν αυτό το μωρό.

Γύρισε σπίτι και μετά από μια κουβέντα με τη μάνα μου αποφάσισαν να μου πουν να μη γεννήσω αυτό το παιδί. Ούτε ο αγαπημένος μου ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς δεν ήθελαν να γεννηθεί αυτό το παιδί. Μόνο εγώ. Δεν τους άκουσα. Μάζεψα τα πράγματα μου και πήγα στο σπίτι της θείας μου. Της εξήγησα τι έγινε και εκείνη μου πρότεινε να μείνω μαζί της.

Οι γονείς μου και ο Γιάννης προσπάθησαν πολλές φορές να μου αλλάξουν γνώμη αλλά δεν το κατάφεραν. Η θεία μου στάθηκε βράχος δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και στη γέννα μου. Ναι, γέννησα ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Οι γονείς μου ούτε και ο Γιάννης θέλησαν μέχρι τώρα να το δουν. Όμως εμένα δε με πειράζει. Ξέρω πως έκανα το σωστό και ας ήταν όλοι εναντίον μου.

Οι γονείς μου με κατηγορούν πως είμαι ελαφρόν ηθών επειδή έφερα στο κόσμο ένα παιδί εκτός γάμου. Εγώ είμαι υπερήφανη που τα κατάφερα”, καταλήγει στο κείμενό της η νέα μητέρα. Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, φροντίδα, όχι γάμο για να μεγαλώσουν ευτυχισμένα.

[socialista.com]







Related posts

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η σεξουαλικn διαφοροποίηση είναι φυσιολογικn»

admin

Θέμις Μπαζάκα: «Να κάνουν στο σχολείο σεξουαλικn εκπαίδευση»

admin

Καθαρά Δευτέρα: Τα «μυστικά» για να πετάξει εύκολα ο Χαρταετός

admin

Άρης Σερβετάλης: «Δρόμος δίχως Θεό δεν αντέχεται»

admin

Υπέροχος μπαμπάς χόρεψε μπαλέτο στην σκηνή για να βοηθήσει την ντροπαλή κόρη του

admin

Γιαγιά 103 ετών οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια

admin

Αννίτα Ναθαναήλ: «Κόντεψα να μείνω αvάπηρη από ιατρικό λάθος»

admin

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω αλλεpγία στους φτωχοúς»

admin

30χρονος Άγγελος: «Γεννήθηκα κορίτσι αλλά πάντα ένιωθα ότι ανήκω σε λάθος σώμα»

admin

Μπέσσυ Αργυράκη: «Από το βίντεο κλιπ από το «Ζάρι» θυμάμαι μόνο τα σουβλάκια»

admin

Αρραβωνιάστnκε με ηλεκτρολóγο ο πρώτος oμoφuλoφιλoς ποδοσφαιριστής

admin

Χίος: Έφυγε από τη ζωή η «γιαγιά Μαριάνθη» των Μεστών σε ηλικία 96 ετών

admin