Η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει βάλει ένα οριστικό τέλος στη φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπειτα από την στάση της απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα.

Η ίδια μιλώντας στις κάμερες ρωτήθηκε σχετικά ξεκαθαρίζοντας: ««Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, τρίτες, τέταρτες και πέμπτες δεν δίνω».

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο ενός γάμου αποκαλύπτοντας: «Είμαι έτοιμη να βάλω νυφικό. Αυτό που φαντάζομαι το ξέρει και ο σύντροφος που έχω στη ζωή μου γιατί το είχα πει στην καλύβα όταν συζητούσαμε περί γάμου. Μου λείπει πολύ είναι η αλήθεια γιατί μένω και στο σπίτι που θα φτιάχναμε μαζί. Στο σπίτι των γονιών του».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον ρόλο του αγαπημένου της σε όλο αυτό τονίζοντας: «Την Ελευθερία θα την αντιμετώπιζα όπως την αντιμετώπισε και ο ίδιος ο Σπύρος που όταν μπήκε μέσα η Ελευθερία την προστάτευσε και την υπερασπίστηκε σε αυτό που της έκανε ο Μάριος».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-