Με αφορμή το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» που τραγούδησε στο J2US η Κατερίνα Στανίση και ο Παντελής Τουτουντζήες, η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να μεταφέρει μια δική της δυνατή και συναισθηματικά φορτισμένη ανάμνηση. «Ήμασταν στη Μάνη με τη Δέσποινα όταν άκουσα αυτό το τραγούδι για πρώτη φορά. Ήταν όταν η Δέσποινα Βανδή ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της. Ανακάλυψα έναν εσωτερικό κόσμο της που δεν ήξερα. Ήταν μια στιγμή που είχα ανάγκη να μοιραστώ μαζί της για να σας μιλήσω για το μεγαλείο της ψυχής της. Σαν να ανακάλυψα τη Δέσποινα κι ας την ήξερα χρόνια, σαν εκεί να τη γνώρισα για πρώτη φορά. Πάντα με συγκινεί αυτό το τραγούδι…»

Η ηθοποιός μάλιστα θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της προκαλώντας τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή. «Με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα τη ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει« συμπλήρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μάλιστα στο άκουσμα των παραπάνω, η Δέσποινα Βανδή έδειξε φανερά συγκινημένη. «Aυτό το τραγούδι ήταν το soundtrack της ζωής μου. Όταν μου το έδωσαν ο Νίκος Μωραΐτης και ο Γιώργος Θεοφάνους δεν το ήξεραν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-